2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرابایدراحت باشی باهاشون؟دلیلی نداره

دیگه عهد قجر نیست که، ادم حرف میزنه، مکالمه داره، جواب سوال میده

خراب بازی که نمیخواد دربیاره😂

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
به عنوان یه اقا می گم همین کارت خوبه

به عنوان ی خانم میگم حرف نزنی نمیگن لالی 

عادت کردید جهان سومی باشید ی فرد عادی باید بتونه با دو جنس ارتباط عادی برقرار کنه این ی مشکل و ناتوانیه نه ی چیز خوب 

واقعا ایران کی میخواد درست بشه من موندم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
بالاخره یوقت یه کاری پیش میاد. مخصوصا بین همکارا، یا مثلا با فامیل

چی باعث میشه که نتونی راحت سوالتو بپرسی یا حرفتو بزنی؟

من اینجور وقتا به خودم میگم مگه تهش میخواد چی بشه که استرس میگیری ، فوقش اشتباه یچیزی رو میگی که درستش میکنی😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
دیگه عهد قجر نیست که، ادم حرف میزنه، مکالمه داره، جواب سوال میدهخراب بازی که نمیخواد دربیاره😂

نه نه منظورم این نبود حرف نزنه 

اتفاقامن خودم با آقایون رابطه بهتری دارم تاخانوما

منظورم اینکه نیاز نیست خیلی احساس راحتی داشته باشیم چون بیشتر آقایون دنبال سواستفادن یابه اشتباه برداشت میکنن رفتارمارو و اینکه بعضی ازخانوما ممکنه همسرشونم رواین چیزاحساسیت نشون بده

میگم یعنی میشه بدون اینکه حس صمیمت داشت بابقیه کانکت شد برای انجام کارها

نه نه منظورم این نبود حرف نزنه اتفاقامن خودم با آقایون رابطه بهتری دارم تاخانومامنظورم اینکه نیاز نی ...

خب ایشونم منظورش همین بود که کلا خجالت میکشه حرف بزنه و همین ۴تا کلمه عادی رو هم نمیتونه بگه، نگفت که میخوام راحت باشم و شوخی کنم و صمیمی بشم که😁

با زنانه فامیل چی ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود