2777
2789
عنوان

جلوی جنس مخالف خجالتیممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 19 پست
نه نه منظورم این نبود حرف نزنه اتفاقامن خودم با آقایون رابطه بهتری دارم تاخانومامنظورم اینکه نیاز نی ...

چرا بد برداشت میکنی خواهرمن

نمیخوام که خدای نکرده برم برای همه مردا عشوه بریزم

میخوام راحت بتونم حرف بزنم و اگه مشکلی هست مطرح کنم. نه اینکه اینقد معذب باشم که حقم خورده بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ایشونم منظورش همین بود که کلا خجالت میکشه حرف بزنه و همین ۴تا کلمه عادی رو هم نمیتونه بگه، نگفت ک ...

نمیدونم چرا اینقد بد برداشت کرد. حالا فک کرده من میخوام برم با عشوه مردهای مردمو بدزدم😁😁😁😁

اصلا مغزم قفل میشه. نمیتونم زیاد حرف بزنم

باید تمرین کنی تا عادت کنی

از سوپری رفتن شروع کن، سعی کن بیشتر حرف بزنی

با فامیل هم همینطور ، خودت شروع کن حرف بزنی و سوال بپرسی، هردفه دوتا جنله بیشتر بگی خودش پیشرفته و کم کم ذهنتو تمرین میدی که موضوع بزرگی نیس که قفل میشی و چیز خاصی نیس

چون این موضوع رو برای خودت بزرگ جلوه دادی توی موقعیتش که قرار میگیری ذهنت میگه عه این همونجاست که باید محافظه کار باشم و قفل میشه

با تمرین خودت میتونی بهترش کنی

کتاب بخون یا صوتی گوش بده هم تاثیر داره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch