2777
2789

امروز صبح پاشده خندان .این بار من محل ندادم بهش

دیگه حد اقل گدایی محبت میکنم جواب بده

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

بفهمه محبت میخایی همونم دریغ میکنن 

برعکس باید نشون بدی اصلا مهم نیست و خودت قوی وشادی میوفته دنبالت نه فیک ،از نه دل محبت می‌کنه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفهمه محبت میخایی همونم دریغ میکنن برعکس باید نشون بدی اصلا مهم نیست و خودت قوی وشادی میوفته دنبالت ...

آره همون

آره همون

چی چی اره همون 

گرفتی قهر کردی یعنی من احتیاج دارم عصبی ام تو رو خدا دریاب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چی چی اره همون گرفتی قهر کردی یعنی من احتیاج دارم عصبی ام تو رو خدا دریاب

خب منم میگم باید بدونه محبت میخام 

خب منم میگم باید بدونه محبت میخام

میگم بدونه میخایی نیاز داری دریغ می‌کنه 

باید نشون بدی اصلا احتیاج ندارید 

پاشو خودت به خودت برس. رو یه کاغذ بنویس چی حالمو خوب میکنه... و چندتا کاری که حالتو خوب میکنه برای خ ...

مردم بس که به چشم آدم اضافه بهش نگاه کردم