2777
2789

والا خواهر من قران از دستش زمین گذاشته نمیشه به همه تهمت میزنه پشت سر همه چرت میگه ابرو برا کسی نزاشته اصلا ...وقتی هم طرف میفهمه میره زو بروش قسم میخوره من نگفتم خواب خواهر من خوبه خودم شهادت بدم تو گفتی بدم گفتی ...مثلا پیش همه میگه جاریم گووزید خدا لعنتت کنه پشت سر منم چرت گفته شاخ در اوردم 🥴بعد ادعا میکنه من نماز میخونم نخون خواهر نخونی بیشتر ثواب میکنی 

یه مرحله خاصیه باید ازش عبور کنه 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نخونه بهتره

به خدا خستمون کرده خواهر شوهرش اومده من و قسم میده بگو گفته منم نه قسم خوردم نه بهش چیزی گفتم فقط گفتم به من مربوط نیست بعدش گفتم توقع نداری که پشت سر خواهرم چیزی بگم برو از خودش بپرس خواب ولی گفته بود 🥲گفته بود بچشو کاشته چند سال بچه نیاورد

افرین منم باخواهرام قطع رابطه کردم بلاکشون کردم همش ذکر و دعا و نماز بعد دوسال پیش اومد پول دانشگاه منو به فرمان مادرش ریخت تو حساب خودش همونجا بلاکشون کردم بعد پشت گوشی شنیدم هیچ پولی بش ندید بهش محل نزارید بزنه تو کمرشون شمرم همین بود

به خدا خستمون کرده خواهر شوهرش اومده من و قسم میده بگو گفته منم نه قسم خوردم نه بهش چیزی گفتم فقط گف ...

😐ای بابا اصلا درکی از اینجور آدما ندارم اصلا کاشته که کاشته به کسی چه مربوطه 

یه مرحله خاصیه باید ازش عبور کنه

چه مرحله خاصی عزیزم ۴۴سالشه ۴تا بچه داره از اولم همین بود اسمش تو خانواده شوهرش دو بهم زنه والا که حق میگن ....پیش من میشینه ته و بالا شوهر میگه بعد شوهرش میاد میگه این میگفت شوهرت بده من گفتم از شوهر من بهتر نیست 🤨

فواید نماز برای خود انسانه و عبادت با خداست.(با درنظر گرفتن جنبه های مختلف علت های علمی و عبادی و انگیزشی و.. )حق النفس و حق الله.

دین سه بخشه:اخلاق احکام عقاید.

ایشون در زمینه اخلاق و حق الناس ضعف دارن عزیزم.

نه انسان نمازخوان معصومه نه انسان بی نماز معصومه

اون نماز مثل چشمه ای میمونه که در ۵ وقت از شبانه روز انسان خودش رو از گناه شستشو میده🌱

حق الناس جای خودش هست🌱

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

مادربزرگ منم نمازاش قضا نمیشه ،روزه، قرآن اما تهمت افترا و غیبت آبروریزی همه اش به راهه

خدا لعنتشون كنه از ما نمیترسن از خدا بترسن بابا خدارو هم مسخره میکنن

چه مرحله خاصی عزیزم ۴۴سالشه ۴تا بچه داره از اولم همین بود اسمش تو خانواده شوهرش دو بهم زنه والا که ح ...

نتونسته عبور کنه ازش 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

آره مثل مادرشوهر خانواده شوهر من آی میترسن میشینن پشتم گوه خوری بعد میترسن طرف بیاد بهم بگه نمیزارن .بعد خودم خیلی خوب متوجه میشم حرف از کجا درومده مثل خودش رودرو فایده نداره شر بازی گفتم ببینم کسی پشتمون گوه اضافه میخوره مثل خودش خشتکش رو سرشه بسه دیگه این همه دوبهم زنی پشت ادم حرف زدن مگه چکارتون کردیم کات در اخر کردم تموم راحت به قیمت دعوامون میارزید

فواید نماز برای خود انسانه و عبادت با خداست.(با درنظر گرفتن جنبه های مختلف علت های علمی و عبادی و ان ...

دورت بگردم کسی که کتاب خدارو میخونه با معنیاش توی همون کتاب خدا نوشته ابروی معمن رو نبرید که گناهش نابخشودنیه .....یا خیلی درس های دیگه منی کع نمیخونم از اون بیشتر میدونم ...روزه نمیگرم چون میدونم نمیتونم گاهی غیبت چه خوب چه بد در میاد از دهن ادم ...ولی خواهرم همه ازش مینالن بهم میگه به خدا طلاق بگیری قول میدم زندگی خدا بهت بده که باورت نشه 

آره مثل مادرشوهر خانواده شوهر من آی میترسن میشینن پشتم گوه خوری بعد میترسن طرف بیاد بهم بگه نمیزارن ...

از خواهر خودتم ضربه بخوری که نور الا نوره عزیزم همخونه خودت کسی که میگی به تار موشو به دنیا نمیدم