2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21671 بازدید | 333 پست
صابخونه ما خونه هاشو بین بچه هاش تقسیم کرده ،در اصل صابخونه این زنه دختر صابخونمونه ک اونم اصلاااا ا ...

اووم

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب پس خودش مدیره باید امضا جمع کنی از صدا سگش و بو تریاک از چند نفر در دو نسخهیکیو تحویل خودش بده و ...

خب باردارم من نمیتونم برم دنبال کاراش همسایه هامونم نمیبینم اصلا ، شوهرمم نمیزاره 

زن همسایه هم سالم باشه هزاران خراب توی این خراب شده ریختن تو کوچه و خیابون شوهرت اگه خودش خراب نباشه هیچ کسی از راه به درش نمی کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
زن همسایه هم سالم باشه هزاران خراب توی این خراب شده ریختن تو کوچه و خیابون شوهرت اگه خودش خراب نباشه ...

اره ولی زنای خراب تو خیابون همون لحظه نمیگن بیا بهت بدیم این زنه از همون اول تا با کسی دوست میشه میارش خونه و بهش میده

خب باردارم من نمیتونم برم دنبال کاراش همسایه هامونم نمیبینم اصلا ، شوهرمم نمیزاره

تا حدودی حق دارن کسی خودشو درگیر همیچین ادمایی نمیکنه

حتما هم صاحبخونه قیمت بالا بهش داده اگه پشتش درمیاد

همین همسایه ای که ما داشتیم زنه خراب بود چهل وخورده ای ساله هم بود همه توخونش رفت وامد داشتن اونم توطول روز صدا رابطش میومد بدجور . مثلا بزرگ محل وفرستادن توخونش راضیش کنه بازبون خوش بره ازاینجا زنه باهمونم ریخت روهم هرروز یواشکی میپرید توخونه زنه .مرده هم مثلا داروغه محل بود وهمه روش حساب وامیکردن .مجبورشدن همسایه ها استشهاد پرکنن بیرونش کردن .منظورم اینه به بهترین مردا هم اعتمادی نیست زود درمقابل این زنا شل میشن شهوتشون غالبه متاسفانه

اره ولی زنای خراب تو خیابون همون لحظه نمیگن بیا بهت بدیم این زنه از همون اول تا با کسی دوست میشه میا ...

یعنی شوهرت عقل و شعور نداره سمت همچین زن دستمال کاغذی نره؟؟

مگه مردا حیوانن نتونن خودشونو کنترل کنن 

اگرم خیانت کرد راهتو جدا میکنی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

اره ولی زنای خراب تو خیابون همون لحظه نمیگن بیا بهت بدیم این زنه از همون اول تا با کسی دوست میشه میا ...

اونا هم میگن تو خبر نداری

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
کردم اینکارو فایده نداره چند بارم غر زدم تو بالکن ک ادم چقدر میتونه بیشعور باشه صداش بیاد ولی خودشو ...

نباید صداتو ببری بالا عزیزم.. این کارت دشمن تراشیه.. شاید واسه همین کاراته که دنبال شوهرت افتاده.. اشتباه پشت اشتباه