ما به تازگی تو یه اپارتمان اومدیم ک طبقه پایینمون یه خانم تنها با دخترش هست ،این خانم بارها صدای رابطش اومده تو خونه ما و کلا صدای حرف زدنش میاد ،هر شب یه مرد خونشه و جالب اینجاست دخترشم خونست و رابطه داره ، شوهرم ساعت ۶ صبح میره سرکار و این خانم دقیقا همون لحظه ک شوهرم میره بیرون دروباز میکنه میاد بیرون الکی ماشینو بیرون پارک میکنه ،خیلی ازش میترسم ینی واقعا خرابه تو خونمون مدام صداش میاد ک برنامه میریزه با مردا ، ب صابخونه هم گفتم گفت من نمیتونم چیزی بگم و کلا دنبال رابطه جنسی با مرداس ،همش حس میکنم میخواد شوهرمو از راه ب در کنه با اینکه شوهرم قسم میخوره ک اصن نگاشم نمیکنه ولی میترسم
صابخونه ما خونه هاشو بین بچه هاش تقسیم کرده ،در اصل صابخونه این زنه دختر صابخونمونه ک اونم اصلاااا ا ...
اووم
تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
همین همسایه ای که ما داشتیم زنه خراب بود چهل وخورده ای ساله هم بود همه توخونش رفت وامد داشتن اونم توطول روز صدا رابطش میومد بدجور . مثلا بزرگ محل وفرستادن توخونش راضیش کنه بازبون خوش بره ازاینجا زنه باهمونم ریخت روهم هرروز یواشکی میپرید توخونه زنه .مرده هم مثلا داروغه محل بود وهمه روش حساب وامیکردن .مجبورشدن همسایه ها استشهاد پرکنن بیرونش کردن .منظورم اینه به بهترین مردا هم اعتمادی نیست زود درمقابل این زنا شل میشن شهوتشون غالبه متاسفانه
اره ولی زنای خراب تو خیابون همون لحظه نمیگن بیا بهت بدیم این زنه از همون اول تا با کسی دوست میشه میا ...
یعنی شوهرت عقل و شعور نداره سمت همچین زن دستمال کاغذی نره؟؟
مگه مردا حیوانن نتونن خودشونو کنترل کنن
اگرم خیانت کرد راهتو جدا میکنی
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته