2821
2789
عنوان

زن همسایه خراب صبحا موقع رفتن شوهرم میره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 21622 بازدید | 333 پست

از خانوادت کمک بخواه بیان وسایلتو جمع کنن بلند شو از اونجا

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوهری ک دايم کتکت میزنه طبق تاپیک خودتهمون بهتر از راه به دز بشه!این مردای هیچی ندارتون رو گنده نکنی ...

هه کتک میزنه شوهرش ؟همچین میگه شوهرم هیکلی خوش قیافه هست فکر کردم چی هست اووق ‌.نیم کیلو باش مرد باش واقعا متن قشنگیه پر معنی

من چی بگم مستاجر خودم شوهرم داشت چشمش دنبال شوهرم بود صبح آرایش غلیظ میکرد به یه بهانه نیومد دکتر خو ...

من آنقدر خجالتی هیچی نمیگفتم فقط گفتم اگر بدش به تو همچین ازش میگیرم از خونه ماشین بگی تا حقوق

خب شوهرم خیلی وقته ک نیاز جنسیش برطرف نشده و بوسشم میکنم میزنه بالا ازین میترسم زنه یه پیشنهاد بده ش ...

واااا استراحت مطلقی بیهوش که نیستی از طریق دیگه شوهرتو ارضا کن

من وقتمو صرف بحث با احمق ها نمیکنم.اگر جوابتو نمیدم علتش همینه!!!!

زنه خیلی شره واقعا شره ب ترک دیوار هم فحش ناموس میده تو حیاط از رابطه شب قبلش حرف میزنه

یا خدا😱 عجب موجودی کثیفی

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
باردارم

به خانواده آن بگو کمکت کنم برین اینجا...

الان بارداری و بیکاری، پس فردا بچه به دنیا میاد سرت گرمه بچه میشه و خبر از هیچی نداری...

حالا با بیخود یا باخود می‌شینی فکر و خیال می‌کنی و حالت بدن میشه.

سریع با کمک خانواده ات به بهانه ی با دارین جمع کنید برید

چون باردارم نمیتونم نیاز شوهرمو برطرف کنم میگم شیطون یبار گول میزنه

تو ک پست قبلیت گفتی 4 ماهه زایمان کردی 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز