2777
2789

بابام جراحی قلب باز داره  سالم بود تا چند روز پیش یکدفعه حالش بد شد و فهمیدیم قلبش ۳۰ درصد آدم نرمال کار میکنه .

از روزی که بیمارستان بستریه تمام فامیل اومدن خونمون نزدیک ۳۵ نفر مهمون داریم ۱۱ تا درجه یک بقیه درجه دو و حتی سه . فامیل بابام ۷ تا گوسفند میخوان قربونی کنن . 

هیچ دکتری قبول نکرد بابامو عمل کنه به جز یکیشون که اونم فامیل بود و همش میگه چیز مهمی نیست . خواهر برادر کوچیک دارم زیر ۳ سالن .هم مهمونا هم اونا نذاشتن تا الان فکر و خیال کنم یکدفعه به ذهنم رسید نکنه چیزیش بشه ؟ پرونده شو ببرم یه دکتر دیگه نشون بدم ؟ 

ن چیزی نیست نگران نباش عزیزم

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرتونو شهرای دیگه هم بردید دکتر؟

تهران هستید؟

میتونید برگه هاشونو از برنامه پذیریش یه چندتا دکتر متخصص قلب و عروق بفرستید نگاه کنن 

من خیلی استفاده میکنم از این برنامه

پدرتونو شهرای دیگه هم بردید دکتر؟تهران هستید؟میتونید برگه هاشونو از برنامه پذیریش یه چندتا دکتر متخص ...

خیلی زیاد دکتر رفته . البته خودش که نه مامانم پرونده شو می‌برد دکترهای مختلف نشون میداد هیچکدوم راضی نشدن عمل کنن اما اونموقع وضعیت فرق داشت با الان . الان بدتر شده 

خیلی زیاد دکتر رفته . البته خودش که نه مامانم پرونده شو می‌برد دکترهای مختلف نشون میداد هیچکدوم راضی ...

پرونده اشو بفرستید چند تا دکتر نگاه کنن نظرشونو بگن تا خیالت راحت بشه عزیزم .

اگر نمیتونی بری بیرون اپلیکیشن پذیرش24 رو نصب کن 

کلی دکتر هست از شهرا مختلف انتخاب کن بفرست براشون نگاه کنن

نگران نباش ولی خب ابن هنه مهمون اذیت نمیسی؟ ۳۵ نفر چحوری جا شدن؟ شب هم می مونن؟

چرا اذیت نمیشیم ؟ ظرف هم نداشتیم مامانم صبح رفته لیوان و پیش دستی خریده تو این شرایط . شب هم می‌مونن چند روزه خونه مان . 

هزینه هاشونم زیاده . 

خونه مون زیرزمین هم داره اونجا ام فرش انداختیم 

چرا اذیت نمیشیم ؟ ظرف هم نداشتیم مامانم صبح رفته لیوان و پیش دستی خریده تو این شرایط . شب هم می‌مونن ...

چه بیفکرن واقعا

اعصابم خورد شد

مرهم ک نیستن هیچ اومدن یه دردی هم اضافه کردن

نکنه منتظر اون ۷ تا گوسفندی هستن ک باید قربانی بشه؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون