2777
2789
عنوان

اگزما🫠زخم خورده هاش بیان🙃

154 بازدید | 35 پست

سلام به همه 

بیاین بگین چیکارمیکنن بااین مسئله 

من واقعا کلافه شدم 

کرم و مرطوب کننده و پن چی استفاده میکنید

یاسمنم💐🍂تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار بچه بودم دستام از مچ تا نوک انگشتا شروع کرد اگزمای شدید لکه های قرمزِ خشک هرچی میزدم خوب نمیشد 

تا اینکه دعانویس یه چیزی رو دستام نوشت بعدش خوب شد 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

من دستم اگزما زده بود بخاطر کار با مواد شوینده یه مدت آبرسان و مرطوب کننده زدم و روغن هسته انگور بعدشم دستکش پوشیدم موقع کار 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
من دستم اگزما زده بود بخاطر کار با مواد شوینده یه مدت آبرسان و مرطوب کننده زدم و روغن هسته انگور بعد ...

من تموم بشو نیست چندساله درگیرشم دیگه از مراقبت خسته شدم دائم دستکش دارم 

سرکارم بایددستکش لاتکس بپوشم  نمیشه زیرش نخی پوشید بدترمیشع

اره من انگشتم نابود شده بود از اگزما پدرم برام خرید یکماه استفاده کردم خوب شد کامل الان میفرستم

مرسیییی

بهترین کرمی ک منو نجات داد از خشکی دستم ک خیلیم زشت میشدهیچ کرمی ام درستش نمیکرد دستمواین کرم واقعا ...

منم همینو استفاده میکنم اتفاقا🙃