2777
2789
عنوان

امروزصبح خبردادن بهم عموم مرد

280 بازدید | 9 پست

دیشب گفتن حالش بده یه دفعه امروزصبح زنگ زدن که مرده

یه هفته توبیمارستان بوده به بابام نگفتن ارثی برادرا بیماری قلبی دارن بابامم مریضه قلبش روعمل قلب باز کرده 

عموم یه هفته برای ریه هاش عفونت کرده بودتوبیمارستان بود بعدبهمون نگفته بودن تااینکه دیشب گفتن بیمارستانه به زن عموم میگیم چرانگفتی میگه چون باباتونم مشکل قلبی داره چرامیگفتم اخرش عموم توبیمارستان سکته قلبی کرد مرد امروزخبردادن

حالم بده 

خونمون همه گریه

فرداگفتن تشیع جنازشه 

من امروزدانشگاه ارائه وکنفرانس داشتم نممیدونم برم یانرم دانشگاه دوستم گفت صحبت میکنم ارائه یه روزدیگه میدیم نیا ازیه طرف میگم فرداوپس فردام نمیتونم برم دانشگاه برم امروزازیه طرف دیگم حس وحال اینکه برم وخوش وخرم انگارکه هیچی نشده ارائه بدم وبعدم بادوستام بگم بخندم ندارم

عزیزم اگه ارائه امروز رو مسلطی که خوب برو ارائه رو انجام بده و سریع برگرد خونه و نمون پیش دوستات که جو خنده و اینا باشه 

اینطوری برای خودت هم بهتره 

دیگه دو سه روز درگیر مراسم هستی و نمیتونی بری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.