خانومش چقدر با اصالت و با شخصیت بود برعکس خیلی سلبریتیا
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لباس سفید رو وصیت کرددست زدن و رقصیدنم وصیتش بود؟ولی دیگه کلمه با اصالت رو تچسبون به همچین رفتاریحتی ...
منم دوست دارم اگه بمیرم بقیه خوشحال باشن
اینکه لباساشون ساده بود و شعر های فارسی سر مراسم میخوندن و خانومش ساده و افتاده بود واقعا با اصالت بودنشون رو نشون میداد
وقتی بچه هاشون و خانومش راضی بودن دیگه چه حرفیه
کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده! 🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن! 🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه! 🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁
معلومه دنبال بحثی خدا همه ی اموات و بیامرزهاین مسخره بازی ها ثوابی واسش نداشت
کل اینستا پر شده حرف من که نیست
منم دوست دارم اگه بمیرم بقیه خوشحال باشناینکه لباساشون ساده بود و شعر های فارسی سر مراسم میخوندن و خ ...
خب بکن کسی جلوتون رو نگرفته
ولی معنی با اصالت یه چیز دیگه اس عزیزم
نیاکان ما از این کارا نمیکردن
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
خب بکن کسی جلوتون رو نگرفتهولی معنی با اصالت یه چیز دیگه اس عزیزمنیاکان ما از این کارا نمیکردن
من از سادگیشون خوشم اومد و اینکه رسم نیاکان رو اجرا کردن و لباس سفید پوشیدن به احترام درخواست مید
🗿🗿نکنه فک کردی فقط مسلمونا میرن بهشت و کل جهان میرن جهنم؟😂
چه ربطی داشت؟
میگم اینا فکر میکنن مرگ تموم شد راحت شدن واسه همین میزنن میرقصن😅
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟