2777
2789

دو سالشه.تو خیابون از پیش اسباب بازی فروشی یا از این ماشین تکان دهنده ها رد بشه . باید حتما سوار شه . یا ماشین اسباب بازی دید خواست منم دیدم داره و همه رو میشکنه نخریدم اونم خوابید رو زمین میزد تو سرش. تکان دهنده سه تا بود . دو تا شو نشست میخواست سومی ام بشینه نزاشتم باز خوابید رو زمین . بعد بلندش کنم میزنه تو سرش. تو مسیر هر چی تکان دهنده میبینه میخواد سوار شه 🫤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه با قصه یا نقاشی اینا بهش یاد بده باید یکی رو سوار بشه مثلا امروز اولی رو سوار

فردا دومی

پس فردا سومی

قصه بگو یه بچه بود اسمش مثلا فلان بود ....

بعد بگو اگه تو هم اینجوری بکنی یه برچسب جایزه میدم

و حتما بده

اهمیت نده بگو این جوری کنی سوارت نمی کنم 

عادت نکنه اینجور خواسته اش رو عملی کنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ی بار سوار نکنی میفهمه اینجوری ب خواستش نمیرسه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

سلیطه بازی بچه

گریه

جیغ

کاملا به یه ورت بگیر

نه دعوا کن

نه عصبی شو

هیچییییی یعنی هیچ واکنشی نده

بهشم امتیاز نده

تسلیم نشو

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اصلا کوتاه نیا عادت میکنه.. شما یکم برو جلو به مسیرت ادامه بده.. بعد میبینی خودش میاد..خونسردیتو حفظ ...

اصلا نمیخواد مسیرشو بره من ی سری بچم گریه کرد نشستم ی گوشه گفتم گریت تموم شد بریم ساکت شد

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️