دو سالشه.تو خیابون از پیش اسباب بازی فروشی یا از این ماشین تکان دهنده ها رد بشه . باید حتما سوار شه . یا ماشین اسباب بازی دید خواست منم دیدم داره و همه رو میشکنه نخریدم اونم خوابید رو زمین میزد تو سرش. تکان دهنده سه تا بود . دو تا شو نشست میخواست سومی ام بشینه نزاشتم باز خوابید رو زمین . بعد بلندش کنم میزنه تو سرش. تو مسیر هر چی تکان دهنده میبینه میخواد سوار شه 🫤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسرم 6 سالشه، فعلا همینه 😂😂😂 همه جا آبرومون رو برده هم پول خرج میکنیم هم با گریه و داد و بیداد آبرومون رو میبره، بچه هستن دیگه چاره نیس، باید یه طوری سر کنیم
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اصلا کوتاه نیا عادت میکنه.. شما یکم برو جلو به مسیرت ادامه بده.. بعد میبینی خودش میاد..خونسردیتو حفظ ...
اصلا نمیخواد مسیرشو بره من ی سری بچم گریه کرد نشستم ی گوشه گفتم گریت تموم شد بریم ساکت شد
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️