2777
2789
عنوان

کارای بدی کردم یکیش

74 بازدید | 2 پست

این بود روزگاری از پسری خیلی خوشم میومد ولی بروز ندادم چیزی یه شب فهمیدم اون از کسه دیگه ای خوشش میاد دوستم بهم گفت خلاصه خیلی داغون شدم یه مدت بعد یه پسری تو اینستا بهم دایرکت داد نمیدونم یهو چم شد قبول کردم ولی دوسش نداشتم اونم همچین منو دوست نداشت من که این به دلم نمیشست چون فقط اونو میخواستم ولی خب نمیشد اونم دیر به دیر جواب میداد خلاصه تو این رابطه هر دومون تاکسیک بودیم یه ماه بعدش کات کردم ولی عجیب حالم خوب بود کراشمم حتی فراموش کردم و بهش حسی نداشتم 

یه سال گذشت دوباره منو یه پسره خیلی از هم خوشمون اومد دو ماه رل زدیم تو این رابطه هر دومون خوب و نرمال بودیم نمیدونم چی شد یهو یه شب بهم گفت دوست دیگه ندارم 💔ولی من هنوز خیلی دوسش دارم

حالا نکنه من دو باره یه آدم تاکسیکم باشم  تو رابطه بعدی😞  

زنده باد خلیج همیشه فارس 🇮🇷  شهید تهرانی مقدم دمت گرم🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.