2777
2789
بازم چک کنین

من همون موقع که انتخاب واحد کردم جوری پیش رفتم که نیاز نباشه حذف و اضافه کنم مگه اینکه برنامه بیاد که هنوز خبری نیست 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همون موقع که انتخاب واحد کردم جوری پیش رفتم که نیاز نباشه حذف و اضافه کنم مگه اینکه برنامه بیاد ک ...

من واسه اضافه میگم

اون موقع مونده بودم جی بردارم چون فرانسه برداشتم گفتم سخته زیاد واحد بردارم

الانم باز موندم 

💕🌸☘️🌹

من واسه اضافه میگماون موقع مونده بودم جی بردارم چون فرانسه برداشتم گفتم سخته زیاد واحد بردارمالانم ب ...

باید فکر امتحانا هم کرد من با همین انتخاب واحد الانم چند روز پشت سرهم باید برم امتحان بدم واقعا هم بده دوتا امتحان تو یه روز وگرنه خواستم حقوق مالیه هم بردارم 

من ترم پیش دوتا تو یک روز افتاد

من ترم پاییز سال قبل دوتا عمومی تو یک روز بود دانش وجمعیت خانواده با فارسی 

تازه فارسی مجبور بودم کتاب بخونم چون عوض شده بود

من ترم پاییز سال قبل دوتا عمومی تو یک روز بود دانش وجمعیت خانواده با فارسی تازه فارسی مجبور بودم کتا ...

من پول ندارم کتاب بخرم 😅😅

سرکار میرفتم هم بعضی وقتا نمیخریدم 

حتی بعضی وقتا کلاس شرکت نمیکردم چون کار میکردم شهریه بدم

💕🌸☘️🌹

من پول ندارم کتاب بخرم 😅😅سرکار میرفتم هم بعضی وقتا نمیخریدم حتی بعضی وقتا کلاس شرکت نمیکردم چون کا ...

والا سرجمع من چهارتا کتاب خریدم اونم تخصصی عمومی هیچ نخریدم همش رو گوشی میخونم

کلاسا میرم حتی کرونا گرفتم رفتم سرکلاس استاده گفت چجور با این حالت و  میگی خانوادتم کرونا گرفتن هم درس میخونی هم کار خونه میکنی گفتم استاد مجبورم

والا سرجمع من چهارتا کتاب خریدم اونم تخصصی عمومی هیچ نخریدم همش رو گوشی میخونمکلاسا میرم حتی کرونا گ ...

خب اشتباه کردی وقتی نمیتونی،  نمیتونی دیگ

من تو فروشگاه کار میکردم بعضی شبا تا ۱۱ شب

💕🌸☘️🌹

خب اشتباه کردی وقتی نمیتونی، نمیتونی دیگمن تو فروشگاه کار میکردم بعضی شبا تا ۱۱ شب

دیگه مجبور بودم حتی با اون حالمون رفیقای پدرم اومدن رفتیم تو پارک نشستیم عیادت کننده هم بماند هرچی گفتیم نیاید می اومدن 

خسته نباشی تنت سلامت