2777
2789
عنوان

چرا همیشه عاشق بودم ولی معشوق کسی نبودم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست
والا همه برا بدست اوردن اونی که میخوان اونقدر شجاعت دارن حتی اگ قیافە شون شبیه کدو باشه یا میکروفن

ولی من اگ بگم و هویتم معلوم شه چون طرف می شناسه پسر خاله هامو و می فهمه من کیم و آبروم و غرورم میره و مامانم می کشه منو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ راست میگی تا می خوام یه چی بهش بگم هزارن فکر میاد جلو چشمم بحث آبرو و غرور و اینا🥲

اونم پسره هیتیه شاید پسر خوبیه روش نمیشه ولی از رفتاراش باید بفهمی میخوادت یا نه صد در صد  متوجه میشی 

خدایا رهایم نکن😔

😂😂 خدایی اولین بار بود توی هیئت کراش می زدم ولی خیلی خیلی عجیب بود طرف شب اول اومد قسنگ توی دوربین ...

خخخخخ یکساله اون فیلمه رو هر روز میزاری حتما 

بعد اطرافیان میگن عووووو بچمون مذهبیه 🤣🤣

دور از شوخی گلی اینجور عشقا فقط حس و ذهن خودته شاید وقتی بشناسیش انقدر بد باشه که ازش متنفرم بشی ازش قدیسه نساز تو ذهنت

اونم پسره هیتیه شاید پسر خوبیه روش نمیشه ولی از رفتاراش باید بفهمی میخوادت یا نه صد در صد متوجه میش ...

آره بچه مثبته زیادی مثبته از این اخلاقش بدم میاد والا خب اینجوری که این می کنه یعنی کلا متنفره ازم به خدا من یهو که میومد و میدیدمش قلبم اینقدر تند می زد و رنگم عین روح میشد دختر خالمم می فهمید نفسم بند میومد ولی اون یارو خیلی ریلکس از کنارم رد میشد نگاه هم نمی کرد بهم🥲

خخخخخ یکساله اون فیلمه رو هر روز میزاری حتما بعد اطرافیان میگن عووووو بچمون مذهبیه 🤣🤣دور از شوخی گ ...

😂😂😂 آره تازه دو تا فیلم ازش گرفتم دومین فیلم  آبروم رفت تا گرفتمش اینقدر با اخم و تند از کنار دوربینم رد شد😂

منه خرو بگو همیشه از کسی خوشم میومد اونا از من خوششون نمیومد من سلطان کراش بودم اما مغرور بودم به روی خودم نمیاوردم

خوشگل و خوش هیکل بودم کلی خاستگار داشتم 

چندبار هم کسایی عاشقم شدن که اصلا هیچ جوره به هم نمیخوردیم

منم دوستشون نداشتم

تا اینکه یه مدت کلا بیخیال شدم

نگو بالاخره شوهرم‌منو دیده بود و عاشقم شده بود

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
خدا نکشتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا جاهمون عوض شده بود من چها روز استاکش کردم طرف هم یه بوهایی برده بود پرنسسه بچم باید برم خواستگاریش با ماشین بابام به زور ازش گرفتم با تموم شدن هئیت داشتیم تعقیبش می کردیم روشو کرد طرفم هول شدم مجبور شدم وایستم برم بستنی فروشی بستنی بخریم که بگم من دنبال تو نبودم 😭😭 

آره خیلی بده ایشالا از سرم بیوفته به زودی

انشاالله 

بعدشم پسر باید پیگیر دختر باشه نه که دختر پیگیر پسر

بعدشم زیاد به خودت فشار نیار خبری نیست الان بالا سر گوری گریه می‌کنی که مرده توش نیست پس وقتتو واسه اینجور آدما هدر نده و به ذهنت فشار نیار انشاالله یک نفر پیدا میشه که لیاقتتو داشته باشه