2777
2789
عنوان

بچم خیلی بد غذاس😩

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 21 پست
از شیر گرفتینش اشتهاش بازتر نشده؟

نه بابا مثل قبله 

فقط دیروز یدونه سیب زمینی سرخ کردم گذاشتم جلوش اونو کامل خورد ولی بعد اون دیگه هرچی هرجوری خواستم بدم نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههههه من دیگه تا سه چهار ساله نشه نمیارمهمین یدونه برام کافیه الان

اره ۳خوبه دخترمنم ۳داشت اوردم هزارتادکتربردم ۱سالوخورده شیرخشک خوردبعدشیرگاولب ب غذانمیزدتادومی اومدب شدت غذاخورشدخداروشکرهرچی این اذیتم کرداون توهمه چی خوبه

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏
غذااش رو بزار جلوش خودش بخوره ، نخورد هم واکنشی نشون نده بزار غذا رو لمس کنه، با بار اول نا امید نشو ...

اینو هم دارم امتحان میکنم

یکم میخوره ولی بعدش شروع میکنه به ریخت و پاش و بعدش هم میره

از عید به اینور که غذا میخوره همون ۲قاشقهذله کرده همه رو 😂

دخترمنم همینجوریودینی فقط شیرهیچی نمیخوردچلوگوشت ماهیچه بابرنج ایرانی هرچی بگی سرلاک هیچی فقط شیراندازه موهای سرم دکتربردم بهترین داروها هرکی هرچی میگفت انجام دادم فایده نداشت ک نداشت با۲لقمه غذاوقتی دومیه اومدماشاالله خوش اشتهابوداینم حسادت کرد

لطفابرای شادی روح برادرم امیرحسین جان یک صلوات میفرسین🙏