2777
2789

و من باردار بشم؟ واریکوسل دوطرفه داره سمت چپ ۳ و سمت راست ۱

تعداد اسپرمش خوبه ولی تحرک صفره و مورفولوژیشم مشکل داره

احتمال زیاد چندین ساله داره و نمیدونسته چون هیچ دردی نداره تا اینکه بعد ۲ سال نازایی فعمیدیم

خدایا رهایم نکن😔

فقط دست خداست 

همسر من بعد عمل دوباره برگشت 

سمت چپ گرید ۳و سمت راست گرید۲ بود بعد از ۵ سال نازایی خدا بهمون داد

فقط توکل کن رو تغذیه خودت و همسرت تمرکز کن و توسل به حضرت ام البنین و نرجس خاتون داشته باش و به پسرهای بزگوارشون قسم بده

ان شاءالله خدا دامنت سبز  می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دست خداست همسر من بعد عمل دوباره برگشت سمت چپ گرید ۳و سمت راست گرید۲ بود بعد از ۵ سال نازایی خدا ...

وای چه خوب تحرکش چند بود قبل عمل؟

چند وقت بعد عمل برگشت؟

خدایا رهایم نکن😔

فقط دست خداست همسر من بعد عمل دوباره برگشت سمت چپ گرید ۳و سمت راست گرید۲ بود بعد از ۵ سال نازایی خدا ...

تغدیه چیا بهشون دادبن؟و جنسیت بچتون چی شد

خدایا رهایم نکن😔

نه سر ماه میخوایبم عمل کنیم

خوب دیگه دکترش بعد عمل میگه شرایط و دارو میده نترس گلم حتما باردار میشی شوهر منم عمل کرده و الان نتیجش خوبه ولی ماه بعد اقدام میکنیم

سلامتی و خوشبختی دخترم
خوب دیگه دکترش بعد عمل میگه شرایط و دارو میده نترس گلم حتما باردار میشی شوهر منم عمل کرده و الان نتی ...

چند ماهه عمل کرده 

قربانت ایشالله خدا دامن همه اونایی که بچه میخوانو سبز کنه

خدایا رهایم نکن😔

یعنی ۷ ماه طول کشید بعتر شه یا خودتون دیر بچه خواستین که اقدام نکردین

دکترش گفت بعد ۶ ماه اقدام کنید باید دارو بخوره تا حرکت اسپرم زیاد بشه الان خوبه آزمایش داده ولی خودمون بخاطر چیز دیگه دوماه هم عقب انداختیم ماه بعد اقدام میکنیم

سلامتی و خوشبختی دخترم
دکترش گفت بعد ۶ ماه اقدام کنید باید دارو بخوره تا حرکت اسپرم زیاد بشه الان خوبه آزمایش داده ولی خودم ...

ایشالله که با اولین اقدام باردار بشی اگه همسرت خوب شده و خودت مشکلی نداری  زود جواب میگیری ایشالله

با کدوم روش  عمل کردن همسرتون  برشش زیاده؟ 

خدایا رهایم نکن😔

ایشالله که با اولین اقدام باردار بشی اگه همسرت خوب شده و خودت مشکلی نداری زود جواب میگیری ایشاللهبا ...

ممنون همچونین شما

بله باز شده از هر دو طرف وای خدارو شکر الان وضعیت خوبی داره اسپرمهاش

سلامتی و خوشبختی دخترم