2777
2789

همیشه باهام مخالفههه همیشه جیگرم خون کرده خودش که پیر شده تو سن ۴۱ سالگی دستاش ترک برداشته

با اینکه وضع مالی خوبی داریم بخدا از خیلیا بهتریم

ولی مامانم خودشو تو کار کردن خفه کرده به خودش نمی‌رسه تو عمرم ندیدم لباس خوشگل بپوشه یا موهاش رنگ کنه یا آرایش کنه

الانم میخواد منو مثل خودش کنه برام لباس خوشگل نمی‌خره سالی یکبار لباس میخره نمیزاره خوشگل برم بیرون

اعتماد به نفسم رو خورد کرده واقعاً ازش ناراحتم

کلی دختر همسن من روتین پوستی دارن پوست خوشگل موهای خوشگل

ولی من بخوام اینارو انجام بدم مامانم میگه مگه ج..نده ای می‌خوای پسرا تو کوچه دنبالت باشن یا دنبال شوهری

ولی من انقدر زشتم که بخدا دلم نمی‌خواد برم بیرون از همه خودمو کمتر میبینم از همههه خجالت می‌کشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منه که 

الانم که شوهر کردیم به ما میگه شما ج     ن.     د.   ه.  اید 

در صورتی که معمولی هستیم 

به خاطر همین کم میریم دیدنش 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

خواستگار برامون میومد لباسای داغون پرت میکرد جلومون میگفت بپوش بیا 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

چرا با بابات نمیری خرید؟ باباها خیلی خوبن هرچی بخای نه نمیاره 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
چرا با بابات نمیری خرید؟ باباها خیلی خوبن هرچی بخای نه نمیاره

بابام وقت نداره اعصاب هم نداره می‌گه هرجا رفتی بردار فورا بریم یا همش سرم صدا میده تند راه می‌ره عقب بمونم سرم صدا میده