2777
2789
عنوان

سلام خانومای باردار بیاین

138 بازدید | 20 پست

من طول سرویکسم ۳۰تقریبا ۱۶هفته ام باید پیگیری کنم

و فقط اسپرین باید بخورم تو بارداری مقاومت شریانی دارم

دکتر پریناتولوژیست  داریم شهرمون ولی خوب نیستن خوشم نیومد از دوتاشون به نظرتون دکترای متخصص دیگه کارمو راه میندازن؟خوبه؟

منم طول سرویکسم ۳۰ ولی اینایی که گفتی رو نفهمیدم. اگه مشکل خاصیه که نیاز به پیگیری داره بهتره به متخصص خودش مراجعه کنی حتی اگه از نظرت خوب نباشه

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه من چقد استرس داشتم‌ استراحت مطلق بشم تو همین سایت ترسوندنم

نه بابا من از ان تی ۳۰ بود دکترم گفت خوبه حتی یک ثانیه هم استراحت نداشتم روزایی بود که کلی کار داشتیم چون جشن عقد خواهرم بود صبح میرفتیم بیرون شب برمیگشتیم حتی وقت دراز کشیدن نداشتم. هفته پیش آنومالی دادم بازم ۳۰ بودم حتی تغییر هم نکرده بود

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشخص نیست میخام انومالی بفهمم تو برگه امینوسنتزم نوشته ندیدم

من امنیو ندادم نمیدونم چجوریه

تو ان تی بهم گفتن که احتمال زیاد دختر ولی خب هفته دیگه معلوم میشه که چیه.  انومالی دارم