2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دارن روش مانور میدن که طلاهاتون رو بفروشید و روی مسکن سرمایه گذاری کنید اما نظر شخصیم اینه که رکود داره

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

خیلی دارن روش مانور میدن که طلاهاتون رو بفروشید و روی مسکن سرمایه گذاری کنید اما نظر شخصیم اینه که ر ...

منم. حتی اگه مسکن گرون بشه قابلیت نقدشوندگی زیر ۳۰ درصده

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊
مادر شوهرم انتظار داره ملک پنج تومنی رو ده تومن بده

الان تازه باید از قیمت خودش یکمم کوتاه بیای خریدار نیست

الان ترکیه و دوبی دارن مبالغ ایرانی ها رو مسدود و خانه رو مصادره می کنن

نزدیک چند میلیارد دلار از فروش سریع ملک در ترکیه و دوبی توسط ایرانی ها روانه ایران خواهد شد

این سرمایه هرجا بره میترکه

اگه بره سمت ملک دگ نمیشه قیمت ملک رو تصور کرد حتی

❤خدایا شکرت

الان ترکیه و دوبی دارن مبالغ ایرانی ها رو مسدود و خانه رو مصادره می کنننزدیک چند میلیارد دلار از فرو ...

چرا اینکارو میکنن؟؟

اگه مصرف شخصی میخوای هر چه زودتر بخری بهتره چون هیچی معلوم نیست حداقل الان راکده اگه برلی سرمایه گذاری برو سمت شمال که حداقل مشکل اب کمتری دارن هر جای نخر قشنگ تحقیق کن نمونه رو دستت چون ملت پول ندارن بخرن برای سرمایه گداری ملک ۷۰ تا ۸۰ بخر که موقع فروشش اذیت نشی 

منم. حتی اگه مسکن گرون بشه قابلیت نقدشوندگی زیر ۳۰ درصده

آره بنظرم همچنان روی طلا سرمایه بزارید حتی اگ تو کوتاه مدت هم بر فرض محال بیاد پایین توی طولانی مدت سود می‌کنی طلا واسه سوددهی حداقل شش ماه تا یکسال باید نگه داشته بشه من ک تو این همه سال زندگی هیچوقت یاد نمیدم طلا پایین اومده باشه نهایتا چندوقت ثابته بعد یهو می‌کشه بالا جدیدا هم دارن میگن شمس نقره بگیرید مثل قدیم که طلا ارزون بوده فکرشم نمیکردن یک روزی اینجوری بشه میگن نقره هم قراره صعودی بره بالا 

بعد از کلی تلاش شدم؛ مدیرعامل شرکت دایان❇️ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

آره بنظرم همچنان روی طلا سرمایه بزارید حتی اگ تو کوتاه مدت هم بر فرض محال بیاد پایین توی طولانی مدت ...

حالا مثل طلا نمیدونم ولی حقیقته ...نقره من یادمه ۲۰ تومن بود گرمی الان۲۰۰ شده