2777
2789

کیا داخل سینه شون  فیبرو آندنوم یا توده یا کیست دارن

فکرتون مشغول نمیشه

استرس نمیگرین؟؟

کاری کردین که بدتر نشده باشه یا زیاد نشده باشه یا رشد نکرده باشه

چه قدر در موردشون اطلاعات دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم داشت رفت طب سنتی خوب شد

البته یمدت سردی زیادبعد یکسال دوباره شروع کرد به رشد کیست

دوباره بردیم سنتی اون گفت سردی زیاد نخور دیگه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بله من دارم سالی یه بار مامو میرم که ببینم بزرگ شده یا نه . بهش فکر نمی‌کنم حقیقتا . آخه از دست من خ ...

من نزدیک 6 تا دارم

خیلی بهش فکر میکنم

ولی راست میگی از دستمون خارج

جند سالته؟

اوایل کار زار بود گریه میکردی؟ب خاطر دارو اینطوری شدی؟

آره خیلی گریه میکردم 

آره برای اقدام بارداری دارو خوردم این مدل شد 

دکتر سونوگرافی گفت خیلیا دارن و هیچی نیست برو یکسال دیگ بیا 

چندتا دکتر دیگ هم گفتن دارویی نداره 

و دکتر جراح هم گفت کلا اینا رو بیماری نمی‌دونن 

دردش اذیت کننده بود که قرص ویتامین ای میخورم گاهی 

چی میشه کرد 

آره خیلی گریه میکردم آره برای اقدام بارداری دارو خوردم این مدل شد دکتر سونوگرافی گفت خیلیا دارن و هی ...

چند تا سوال دارم

باردار نمی شدی ک قرص برات نوشت؟

اخه من 6 تا توده دارم نمیتونم دارو هورمونی بخورم

برام خطر داره

بعد چقدر مصرف دارو اینطوری شد؟

همش فک میکنم چرا از 30 سالگی با این گرفتار شدم

الان دقت کردم 43 سالمه 😅من بنظرم از 33 درگیر شدم . دردم دارم ولی چه میشه کرد بهش به چشم یه پیشامد  نگاه کن . فکر کن اگه اوضاع بدتر بود چی .