2777
2789
عنوان

ذوقم کور شده🥴

159 بازدید | 14 پست

دیدین یهو یه چیزی میبینی ذوقت کور میشه دلت سرد میشه دیگه هیچی ازت نمیمونه 

الان دقیقا تو این حالتم هر کاری میکنم درست نمیشه

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من راجب رشته پرستاری سوال دارم من پرستاری قبول شدم الان این قدردپشت سرش حرف بد میگن خیلی ...

سلام عزیزم موفق باشی❤️

من خودم برگردم به عقب هیچوقت نمیام این رشته چون دیگه رنگ آرامش نمیبینی تو زندگیت و اصلا ارزش نداره 

اگه میتونی کلا سمت بیمارستان نرو واسه دندون و دارو بخون 

بعدا به حرفام میرسی اگه بیای این رشته اونموقعه که میگی کاش به حرفش گوش میکردم 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

سلام عزیزم موفق باشی❤️من خودم برگردم به عقب هیچوقت نمیام این رشته چون دیگه رنگ آرامش نمیبینی تو زندگ ...

من قبلا اینو بم میگفتن میگفتم نه، الان عین خر افتادم تو گل 

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

هر تاپیکی هم که میزنی یه مشت مرد هول در خواست میدن دِ آخه لامصب یکی شبیه خودِ تو ذوقمو کور کرده میخو ...

چون هم حقوق کمه هم اضافه کار کمه ساعتی ۶۸ هزار تومنه هم تعرفه شش ماه عقبه هم ازت کلی کار میکشن من تو ۳۰ روز ماه ۳۶ تا شیفت دارم ۱۱ تا صبح و عصر دارم یعنی از ۶ صبح که میرم بیرون ۸ شب برمیگردم 

و شاید باورت نشه الان که ۲۷ ام ماهه فقط ۳۵ هزار تومن تو کارتم مونده از بس پول نمیدن و خرجی زیاده و هیچی پس انداز نمیشه کرد با اینکه ۴ ساله دارم کار میکنم 

فشار روحی و اذیتای دیگه ش بماند .........

هر کی بیاد این رشته از نظر روانی سالم نمیمونه 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

من قبلا اینو بم میگفتن میگفتم نه، الان عین خر افتادم تو گل

دور از جونت عزیزم❤️

به خودمم گفتن ولی کاش همون موقع گوش میکردم که نکردم و الان واقعا نمیشه کاری کرد 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

دور از جونت عزیزم❤️به خودمم گفتن ولی کاش همون موقع گوش میکردم که نکردم و الان واقعا نمیشه کاری کرد

یه بار درخواست دوستی دادم قبول نکردی. همسن منی.دوتامونم 😭

یه بار درخواست دوستی دادم قبول نکردی. همسن منی.دوتامونم 😭

ببخشید دختر از بس این مردا درخواست میدن آدم نمیدونه کی به قصد مزاحمت درخواست نمیده🥹🤍

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

ببخشید دختر از بس این مردا درخواست میدن آدم نمیدونه کی به قصد مزاحمت درخواست نمیده🥹🤍

بخداااا دخترم تازه ماما هم هستم که مطمئن شی دخترتررررم