2777
2789
عنوان

من دیگه عمرا برم تو پارک ورزش کنم

235 بازدید | 13 پست

امروز صبح رفتم گفتم روحیم خوب شه و فلان سویشرت پوشیدم ولی زیر سویشرت یه شومیز هم پوشیدم کلاه لبه داریم زدم گفتم به کسی توجه نکنم امروز برم خجالتی نباشم چون آدمای محله همه بومی ان خیلی نگاه میکنن رفتم. پارک چن تا پسر نوجوان نشسته بودن نمیدونم اول صبحی چی میخواستن من اومدم ورزش کنم پیاده روی کنم خیلی نگاه می‌کردن بعد بلند بلند میخندیدن به من نگاه میکردن یا تیکه مینداختن من توجه نکردم ولی خیلی رو مخم بودن شما باشین چیکار میکنین ..اخه از اونایی بودن ک یه چیزی بگی بدتر میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایران مردم شعور ندارن که یه زن یا دختر راحت بتونه تو پارک ورزش کنه مگه تو محله های بافرهنگ اونم شهرای بزرگ. من تهرانم پارک محلمون جرات نمیکنم تنها برم ورزش باید آدم بره محله های بهتر. نرهای ایران از هر سنی بیشعور بیشعورن

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

کاری نمیشه کرد 

اینا رو هم ننه باباشون باید بهشون ادب میدادن که ندادن 

منم خودم اضطراب اجتماعی دارم و چنین آدمایی خیلی‌ باعث میشن اذیت بشم و یا مدت ها بیرون نرم

اما درستش اینه که شما قرار نیست از کار و زندگیت بزنی و بمونی خونه چون یه عده بی شعور اون بیرونن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

نداره خیلی خیلی دوره

ن تو همون پارک ورزش کن با افتخار و محل سگ به کسی نزار چهار تا خانم قوی عمل کنن اون جور آدما روشون کم میشه 

خدایا ثروتی عظیم تر از ثروت قارون به من عطا کن🥰و زیبایی ای بیشتر از زیباترین زنان جهان💖