2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عمرا بده الان ی جا میگ ۶ تومن شیف صبح ۹تا۱ برم؟

شرایط خوبیه .اگه میخواد مخالفت کنه سرش داد و بیداد کن بگو یا خودت ۶ تومن رو بهم بده یا حرف مفت نزن

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

۶ تومن هم آخه خیلی کمه نمیشه که پس انداز کرد من باشم ترجیح میدم نرم

الان چی شوهرم ی ماه بهم پول میده ی ماه نمیده 

بیمم ک مامانم داره میده 

برم سرکار حداقل بیمم رو خودم میدم ۲ تومان

و ۴ تومان هم میاد تو جیبم

🥰😇

والا نمیدونم چی بگم. چون همیشه اون کاری که ادم میخواد گیر نمیاد. من خودم به شخصه چندین سال رفتم کار ...

باز من با اخلاق تا حدی کنار میام

ولی کار های قبلی مشکل داشتن

مثلا یکی تقلب کار بود یکی پول نمیداد

🥰😇

باز من با اخلاق تا حدی کنار میامولی کار های قبلی مشکل داشتنمثلا یکی تقلب کار بود یکی پول نمیداد

من یجا بودم طرف خوب پول میداد ولی اصلا اخلاق نداشت و میگفت هیچ وقت بیکار نبینمتون. خب یه وقتایی کار نبود