ول کن به جهنم من هر کی ازدواج کنه از دهنم در نمیاد و تبریک نمیگم خدای اونا خدای منم بود ولی سرنوشت منو تنهایی قرار داده انگار اینکه بشینم فقط ازدواج بقیه رو ببینم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
حالا شاید کاری پیش اومده ندیده بنده خدا ، شاید اصلا قصدش این نبوده
تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️. دختری از دل ایران زمین 🪽✨️. شاعری گم نام در میان غزل های مولانا. تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️. عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯 دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲 عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽
دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی
اگه میدونستی بعد ازدواج واسه کسی ن...ن خدارو شکر میکردی که تنهایی 😁
خدا به بدترین شکل ممکن دلمو شکست کشی که هفت ماه عاشقش بودم رو سهم یکی دیگه کرد هیچ خدایی برای من نکرد هیچوقت نمیپرستمش و بندگیش نمیکنم خیلی در حقم ظلم کرد دلم دیگه از ازدواج سیاه شد دل ندارم ازدواج هیچکسو هم ببینم