2777
2789

سلام دوستان. من یه دختر دوساله دارم.وقتی دخترم یه ماهش بود شوهرم از ارتفاع افتاد تقریبا از کار افتاده شده میتونه کار کنه ولی نه مثل سابق درآمدمون خیلی کمه حتی برای خوردو خوراکمون نمیرسه منم گفتم خودمم برم سرکار دخترمو بزارم پیش مادرشوهرم دخترم خیلی مادرشوهرمو دوس داره دوس داره پیشش باشه ولی مشکل اینه وقتی پیششه دیگه حرف منو گوش نمیده و از این ور خیلی نیاز مالی دارم مادرشوهرم خوب نگهداری میکنه ازش ولی من میگم نکنه دیگه کلا حرفمو گوش نده دخترم 

لطفا کسایی که تجربه دارن راهنمایی کنن ممنون میشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کارو میکنی افرین بهت 

اره اگه مادرشوهرت نگه داریش خوبه اونم دوسش داره چرا الکی پول مهدکودک بدی بذار اونجا 

ولی شرط بذار ک حرفو گوش نده نمیبریش دیگ اونجا با مادرشوهرتم صحبت کن دربارش

بذارپیشش یکم بزرگ شدحرفتوگوش میکنه دخترمن ۴سالشه پیش کسی نبوده تاحالااصلاحرف منوگوش نمیکنه پیش روانشناس بردم گفت بچه هاتا۶سالگی لجبازی میکنن حرف گوش نمیدن عادیه،من یه شخصی روچندروزپیش دیدم که عروس وپسرش هردوسرکارمیرفتن وبچشونومادرشوهرش نگه میداشت ومادرشوهرش خیلیم راضی بودمیگفت ازتنهایی دراومدم اونام به کارشون میرسن

تا اینجا تحمل کردی ، یکی دو سال دیگه هم تحمل کن بعد بذارش مهد کودک ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

با مادرشوهرتصحبت کن که همیشه با دخترت حرف بزنه و بگه به حرف مامانت گوش بده تا همیشه بیای پیش من.

البته دخترت خیلی کوچیکه.وقتی انقدر مشکل مالی پیدا کردین حتما برو سرکار ولی طوری نشه که شوهرت کلا دیگه کار نکنه و همه چی رو دوش تو بیفته.

بستگی داره چند ساعت بخواد بمونه

مادر من چنین کاری کرد

عملا خودش فراموش شد برام

و مادربزرگم شد مادرم

اگر کار با حقوق خیلی خوب سراغ نداری

یه پیشنهاد برات دارم

از این کارای کارشناس تلفنی بگیری

توی خونه از ۸ صبح تا ۶ عصر

قشنگ کار کنی خوب زبون داشته باشی درامدت هم خوبه

من دوره دانشجویی زمان کرونا کار کردم

برو سایت جاب ویژن حساب کاربری بساز

دورکاری هارو چک کن

اینیم ک من کار کردم

شرکت ۵۰۴۰ بود

سرچ بزن کارشناس فروش ۵۰۴۰

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خیلی خوبه که مادرشوهرت دوستش داره و دخترتم مادربزرگشو دوست داره. این که الان گوش نمیده طبیعیه چون میره اونجا همه قانونای خونه نیست یه کم آزادتره بهش خوش میگذره بایدم همینطور باشه. ولی وقتی هر روز روتین بره میبینه اونجا هم قانونای خودشو داره و خیلی زودتر از اون که فکرشو بکنی خودشو وفق میده. الان یه کم اقتضای سنش هست گوش نمیده که بدونه تا کجا قدرت داره چیکار کنه نه ی شما تبدیل به آره میشه.

ولی با این شرایط حتما سر کار برو چشم به هم بزنی دخترت مدرسه‌ای میشه و هزار خرج دیگه داره. دمت هم گرم که انقدر غیرت داری مثل یه شیرزن روی سر خونوادت وایسادی و داری هرکاری ازت برمیاد میکنی تا زندگیت و عزیزانتو تامین کنی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!