2777
2789
عنوان

با پسری بااین شرایط ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 56 پست
خب بستگی داره دیگه به محیطی که بزرگ میشی و عقاید و تفکراتت یا حتی سنی که تحت تاثیر قرار میگیری..من ا ...

اره کامنت منم بخون....

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دختر خالم خیلی شانس دارهیه بارم پارسال یه پسر فوق پولدار اومد خواستگاریش منطقه 1 تهران چند طبقه ...

فعلا کلش داغه خوشگلم هست فکر میکنه تا ابد مورد خوب پیدا میشه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

ببین یا سنش کمه ، سرش باد داره یا دلش یه جای دیگه گیره وگرنه پسر ۲۰ ساله اصلا مرد زندگیه ؟ پسر ۲۰ ساله نه درسش تموم شده ، نه سربازی رفته ، نه کار داره که بخواد بیاد خواستگاری . 

در کل دختر خالت هنوز وقت ازدواجش نیست ، به نظرم رد کنه پسره رو بهتره . هم اون بنده خدا بدبخت نمیشه ، هم دختر خالت .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
غیراز پول دیگه چیزی نگفتین که ولی من بایکی بودم ده سال بزرگتر بود بشدتتتت بشدتتت دنیاهامون متفاوت بو ...

اره قبلنا حتداقل لفظی هم شده میگفتن اخلاق مهمه و تفاوت سنی متعادل که باهم بخونه اخلاقاشون ولی الان همه تاپیکای خواستگار که میبینم پول در اولویت اول قرار گرفته کامنت هایی که میزارن هم همینطور .نمیدونن شوهری که اخلاقش بد یا طرز فکرش باهات نخونه ادمو پیر میکنه هر چقدر میخواد وضعش خوب باشه. 

اره قبلنا حتداقل لفظی هم شده میگفتن اخلاق مهمه و تفاوت سنی متعادل که باهم بخونه اخلاقاشون ولی الان ه ...

این پسره دوست مدرسه پسر خالمه

تولد پسر خالم تو باغ بود دوستاشم دعوت کرده بود که این خواستگاره دختر خالمو میبینه و مامانشو میفرسته خواستگاری 

اگه براش مادیات مهمه که ایشون مورد خوبیه

چون هم سن خودش که خونه و ماشین نداره 

۲۰ سال یا دانشجو یا سرباز

فقط 45 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

از این پسرای لش طور و فلان خوشش میادعقلش تاب داره

میگم که هنوز بلوغ عقلی لازم برای ازدواج رو نداره . خدا کنه فقط این وسط یکی دیگه رو هم با خودش اسیر نکنه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اره قبلنا حتداقل لفظی هم شده میگفتن اخلاق مهمه و تفاوت سنی متعادل که باهم بخونه اخلاقاشون ولی الان ه ...

دقیقاااااا

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰