2777
2789
عنوان

با پسری بااین شرایط ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموی مادرم دکتر داروساز از خانواده پولدار وسرشناس قیافشم خوب و شیک خارج از کشور هم تحصیل کرده بود الان ۶۰ سالشه 

از اول روی هر خواستگاری مامانم میگه عیب میزاشت اخرش گفته بود دیپلمم باشه پسر خوبی باشه کافیع 

دیگه تو سن ۵۰ سالگی ازداج کرد با یه ادم معمولی

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

تازه آزاد قبول شده

پسره والا بدون بی احترامی از سر دختره هم زیاده

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

غیراز پول دیگه چیزی نگفتین که 

ولی من بایکی بودم ده سال بزرگتر بود بشدتتتت بشدتتت دنیاهامون متفاوت بود و اذیت شدم؛!

پس واقعا حرف دخترخالتو قبول دارم یه دهه خیلیه 

وشما راجب اخلاق پسره هم نگفتین فقط مادیاتو گفتین

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
من خودم دهه ۸۰ هستم واقعا اوکیه!

خب بستگی داره دیگه به محیطی که بزرگ میشی و عقاید و تفکراتت یا حتی سنی که تحت تاثیر قرار میگیری..من الان چند مورد دیدم.. یکی از دوستام ۱۲ سال فاصله سنی دارن کلا ببین اصلا با هم اوکی نیستن یه ماه نشده میگه من اینو نمیتونم تحمل کنم کلا طرز فکرش قدیمیه و با من نمیخونه افکار عهد بوقی داره.

دخترخالمم شوهرش ده سال بزرگ تره باز اون یکم بهتره حالا اخلاقش ولی باز میگه من اول جوونیمه و اون حوصله هیچکاریو نداره 

پسره والا بدون بی احترامی از سر دختره هم زیاده

این دختر خالم خیلی شانس داره

یه بارم پارسال یه پسر فوق پولدار اومد خواستگاریش 

منطقه 1 تهران چند طبقه خونه و مغازه طلا فروشی و.... بعد گفت از قیافش خوشم نمیاد رد کرد خنگ