2777
2789
عنوان

کادو بردم معلم به دخترم بده شوهرم میگه کارت خوب نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 26 پست
چون مدرسه نمی‌رفت تو مدرسه دعواش کردن گفتم معلم بره

بله،به شدت کار چیپ و زشتی هست

خوب میخواین کادو بدین،تو خونتون بدین

چندین بار دختر من،سر همین موضوع گریه کرده

و من کلی براشون توضیح دادم که اون رو مامان بی فکرش خریده و معلم بی فکرتر قبول کرده ،سر کلاس بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خیلی بدی کردی. یه مادر احمق بود زمان مدرسه ما هم از این کارا میکرد. چقد دلمون رو میسوزوند. دخترش ...

نگاه من دخترم تو مدرسه یکی از دخترها شلوار خودشو درمیاره این میبینه میره به معلم میگه معلم باهاش دعوا میکنه بعد میاد به منم میگه من مدرسه نمیرم و خاطره بد داشت برا اون بردم.وگرنه معلمش خدایی میگفت از بقیه بهتره حتی دست خطش از روز اول تعریف می‌کرد تمیز مینویسه کلاس اوله

بله،به شدت کار چیپ و زشتی هستخوب میخواین کادو بدین،تو خونتون بدینچندین بار دختر من،سر همین موضوع گری ...

خودم عذاب وجدان گرفتم عصری یچیزی میگیرم میدم دخترم بده به دوستاش دستبندی چیزی.

منم این حس و داشتم

اگه هنوز نداده میتونی زنگ بزنی به معلمش که جلوی بچه ها بهش نده و زنگ تفریح یا زنگ آخر موقع رفتن مثلا توی دفتر تنها بهش بده که بقیه اذیت نشن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خودم عذاب وجدان گرفتم عصری یچیزی میگیرم میدم دخترم بده به دوستاش دستبندی چیزی.

من تواناییش رو دارم که بخرم و ببرم

اما تا الان که دخترم کلاس هفتمه،همیشه هم شاگرد اول بوده

همچین کاری نکردم

چون دیدم روی دخترم چقدر تاثیر بد میذاشت

اولا خیلی از بچه ها فکر میکنن معلم خریده و دلشون میشکنه

حتی وقتی معلم بگه من نخریدم،بازم بچه ها دچار حسرت و بعض و ... میشن که چرا مامان من نخریده

من تواناییش رو دارم که بخرم و ببرماما تا الان که دخترم کلاس هفتمه،همیشه هم شاگرد اول بودههمچین کاری ...

زنگ زدن ب معلم گفتم ندین جلو بچه ها گفت ن کار خوبی کردی بقیه بچه ها هم خانواده ها میارن.بقیه هم تشویق میشن بهشون کادو میدم موردی نداره.بچه های کلاسمون وضعیت مالی‌شان خوبه و اوکی هستن.گفتم هر جور صلاحه عذاب وجدان داشتم گفت ن خیالتون راحت

زنگ زدن ب معلم گفتم ندین جلو بچه ها گفت ن کار خوبی کردی بقیه بچه ها هم خانواده ها میارن.بقیه هم تشوی ...

شما معلومه آدم مهربون و داسوزی هستین

کار خوبی کردین

خوب واقعا به توان مالی و فرهنگ اون منطقه هم بستگی داره

مثلا مدرسه غیرانتفاعی ،واقعا موضوع مهمی نیست و اشکال نداره