2777
2789
عنوان

دلم میخواد بچم سقط بشه

113 بازدید | 8 پست

بچه اولمه ولی پشیمون شدم از داشتش

کم کم ماه های اخرم😔

هنوز نیمده همه دارن براش تصمیم میگیرن اگر یک عمر توسط بچم بخوان اذیتم کنن کاش خدا فعلا ازم بگیرتش‌

تاشوهرممم عاقل تر بشه 

هنوز نیمده اسم روش انداختن دارن براش تصمیم میگیرن

که برا پسر خواهر شوهر دوسالم که اسم بندازیم بزرگ شدن بدن بهم دیگه ولمون نمیکنن

جنسیتش چیه؟

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

قوی باش جدی برخورد کن باهاشون بچه خودته میخای هرچی اسمشو بزاری یا هرچی دیگ بخاطر ادمای دیگ زندگی رو از بچت نگیر اونم ادمه درسته کوچیکه ولی ادمه با اینکار قتل میکنی

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خجالت بکش ماه های آخرته میگی خدا ازم بگیره 

قوی باش 

گناه داره طفلک

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

دختر

خودت میخوای اسمشو چی بذاری؟ ماه چندمته؟

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋