2777
2789

طلاهامو فروختم قرار بود  حواله ماشین ثبت نامی بخریم

چون پول خرید از بازار رو نداریم خودمون اسم نوشتیم ولی برنده نشدیم ، هی معطل کرد معطل کرد تا با فروشنده رفت دفتر اسناد رسمی ک پولارو واریز کنه و کاراشو انجام بده طرف گف سیستم بسته شده😔گف هر وقت باز شد واستون پیامک میاد ولی دیگه من چشم آب نمیخوره، کلی حرص خوردم داد زدم سرش گفتم بخاطر بیعرضگی تو اینجوری شد اگر انقد پشت گوش نمینداختی همه ی طلاهامو بخاطر تو بیعرضه فروختم ولی بخاطر بیعرضگیت ماشینم از دست دادیم ولی کرد رف بیرون دیشب هر چی زنگ میزدم جواب نمی‌داد دیر اومد رف تو اتاق درو بست 

واقعا ممکنه سایت باز بشه یا دیگه قید ماشینو بزنیم؟ 😔

اینم که باهام قهر کرده شده قوز بالا قوز دارم دق میکنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم صبر میکردی اگه پیامک نیومد  بعد داد و بیداد با شوهرت میکردی و انگ بی عرضگی میزدی بهش 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

غرور شو شکوندی توقع داری بازم قهر نکنه

قلبت که پاک باشه ببازیم بُردی:)..️ آرزو میکنم خوبی قسمت آنهایی شود که با تمام بدی هایی که دیدن،یاد نگرفتن آدم های بدی باشند:)️