2777
2789

بعد از اینکه توی سایت اموزشیار شهریه دادیپ ترم اول انتخاب کردیم بعدش از طرف دانشگاه پیام میدن برای تحویل مدارک حضوری یا نه خودم باید برم حضوری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز سایت باز نشده واسم میگه پروفایلت هنوز نیومده تا عصر میرم انجام میدم شما انجام دادی؟

احتمالا ثبت نام اولیه رو داری انجام میدی 

بعدش پیام میاد دیگه باز مدارک میبری تحویل بایگانی میدی بعد میری پیش سر گروه تا انتخاب واحد کنه برات

احتمالا ثبت نام اولیه رو داری انجام میدی بعدش پیام میاد دیگه باز مدارک میبری تحویل بایگانی میدی بعد ...

نه من اول سوابق و تاییدیه احراز اینارو انجام دادم بعد این کار پیامک میاد باید توی اموزشیار شهریه و انتخاب واحد رو انجام بدی بعدش حضوری مال شما اینطوری نبود؟

نه من اول سوابق و تاییدیه احراز اینارو انجام دادم بعد این کار پیامک میاد باید توی اموزشیار شهریه و ا ...

نه من ثبت نام حضوری که انجام دادم بعدش شهریه دادم بعدش انتخاب واحد انجام دادن برام