2777
2789

دقیق بخوام بگم از زمانی ک خواستگاری کردن تا الان یکسال و یک ماه میگذره 

ما نامزد نشونیم ینی انگشتر نشون‌گرفته و یکم طلا در حد الان بخوام بگم ۱۵۰ ملیون میشه کلش وکل فک و فامیل در جریانن که نامزد کردیم

الان خانواده نامزدم یکم مشکل دارن در حد اینک بگم امسال چنتا اتفاق بد براشون پیش اومد مثل تصادف و فلان و اینا

به نامزدم امروز گفتم دیگ نمیخوام هیچ چی بین ما باشه تا عقد کنیم گفت اگ این‌مشکلات نبودن الان عروسی میکردیم 

بخاطر این مشکلاته ک عقد نکردیم

نمیدونم چیکار کنم بعضی از کاربرای اینجا گفتن تورو بخاطر ی کارای دیگه میخواد برا همین میخواد سو استفادشو کنه فردام ب ی بهانه ای ولت کنه بره

چیکار کنم

اینم بگم که رابطه بدون د خ ول داشتم باهاش و الان پریود نمیشم استرس حاملگی گرفتم 

شما جای من باشید چیکار میکنید؟

چی از جونم میخاید تو نی نی سایتم دس از سرم برنمیدارید

اسی جونم اروم باش خیلی استرس دادی  بخودت هیچ کاری نکن بذار این دوره بگذره الان بخاطر پریودی بهم ریخته ای 

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جونم اروم باش خیلی استرس دادی بخودت هیچ کاری نکن بذار این دوره بگذره الان بخاطر پریودی بهم ریخت ...

🤣امپرم رفته رو هزار همش میگم ینی دارم ب بازی گرفته میشم

همون دوران عقدم رابطه داشتن اشتباهه چه برسه نامزدی بدون هیچ عقد رسمی!!اگه نامزدی بهم زد رفت بعدش مشکلی برات پیش نمیاد که باهاش رابطه داشتی؟

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
🤣امپرم رفته رو هزار همش میگم ینی دارم ب بازی گرفته میشم

نه هیچی نیست بخاطر هورمون هاس توام الکی استرس میدی به خودت بابا پریود میشی قول میدم

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

همون دوران عقدم رابطه داشتن اشتباهه چه برسه نامزدی بدون هیچ عقد رسمی!!اگه نامزدی بهم زد رفت بعدش مشک ...

چرا میاد ولی همش میگ  مگ قرار نیست اخرش ازدواج کنیم 

تو این یکسال حتی یبارم حرف عقد نزدن

بنظرم بشدت حق داري بترسين و استرس بگيرين و خيلي خيلي كار اشتباهي كردين قبل عقد اجازه رابطه دادي خب معلومه نيازي به تلاش برا عقد و عروسي نميبينه