2821
2789
عنوان

میشه یکنفر بیاد با هم حرف بزنیم

30 بازدید | 3 پست

بابام هیچوقت گوشی نداشته ... اگرم داشته دست دوم بوده ... اما من.. مادر و برادرم گوشیمون نو و مدل بالا بوده ... حالا که گوشی بابا خراب شده من گوشیم و بهش دادم ... پشیمون نیستم اصلا این  همه زحمت برامون کشیده منم یک کمک کوچیک بهش کردم .. لطفا هرکسی خودش گوشی خریده و سایت معتبر میشناسه معرفی کنه تا در حد ۶ میلیون  قسطی من گوشی بخرم ... 😭نگرانم دانشگاه برم و کسی مسخره ام کنه یا اگر مجیور بشم تو جمع فامیل برم چی ؟ فامیلی که حسادت دارند

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

پوکو بگیر چند روز پیش واسه پسرم گرفتم ۷۸۰۰

میخولم پوکو بگیرم اما از کدوم سایت ؟

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2825
2823
2791
2779
2792