2777
2789
عنوان

Ntبالا در یونوگرافی

38 بازدید | 3 پست

سلام می‌خواستم تجربه خودم را باهاتون در میون بذارم چون خودم از نظرات دوستان در این سایت زیاد استفاده کردم من توی ۲۴ سالگی ناخواسته باردار شدم با همسرم نه با همدیگه فامیل هستیم و نه مورد سندروم دان در فامیل داریم برای سونوگرافی اول انتی بچه‌ام ۲.۴ بود که پیش دکتر که رفتم گفت این خیلی پیش میاد نگران نباش ولی چون دکترم سختگیر بود که خدا خیرش بده بهم گفت حتماً  ان‌آی‌پی‌تی و آمینو سنتز رو برو بده منم با هزار امید که اصلاً فکرشو نمی‌کردم این مشکل بخواد وجود داشته باشه رفتم پیش یک دکتر پریناتولوژی که به صورت دقیق بتونه ضخامت پشت گردن بچه رو ببینه اون دکتر همون شب که من پیشش رفتم فهمید که بچه مشکل داره گفت من روزا میرم بیمارستان مهدیه شوش بیا اونجا همکارای دیگه بچه رو ببینن نزدیک ۳ یا ۴ تا دکتر دیگه بچه من رو دیدن و همه گفتن که این مشکل داره و حتی بینیش هم دیده نشده باید همین الان آمینو سنتز بکنی تا زودتر تکلیفت معلوم بشه ولی رضایت همسرم رو می‌خواست منم همسرمو گفتم بیاد اما هم چون خیلی امید داشتیم که اصلاً مشکلی وجود نداره و می‌ترسیدیم یک درصد توی آمینو سنتز بچه سقط بشه و کیسه پاره بشه همسرم گفت استخاره می‌گیریم اگر بد در اومد برو پیش یک دکتر دیگه هم نشون بده که کاش استخاره نمی‌گرفتیم استخاره گرفتیم و بد در اومد و رفتم پیش به دکتر دیگه  گفت برو همون ان آی پی تی رو بده آمینو فعلاً نده که رفتم دادم دوهفته ج اش طول کشید ۹۸ درصد سندروم داون داشت پیش دکترم رفتم گفت برو آمینو بده آمینو جواب اولیش توی سه روز اومد که گفت بچه سندروم داون داره دکتر ژنتیک بهم گفت خدا خیلی دوستتون داشته که الان متوجه این قضیه شدیم ببینید چه کار خیری انجام دادید که این رو الان فهمیدید ولی خوب متاسفانه به خاطر اون استخاره که کار ما را عقب انداخت من مجبور شدم تو 18هفتگی سقط بکنم و هم اینکه نزدیک ۲۰ ۳۰ میلیون بیشتر خرج کردیم من یه روز فقط وقت داشتم یعنی دکتر ژنتیک خودش شخصاً بهم زنگ زد گفت بیا سریع مطبم کارت دارم فقط تا آخر شب وقت داشتم گفت برو پزشکی قانونی و مجوز سقط بگیر اونجا ۷ ۸ ساعت معطل شدم و بهم دادن و بهم گفت اگه تا ۱۲ شب قط کردی کردی اگه نکردی ما دیگه نمی‌تونیم برات کاری انجام بدیم و سقط کردم و کاش این آخر ماجرا بود جواب دوم آمینو که ضعف طول می‌کشه بیاد اومد و معلوم شد که کی از ما یعنی من یا همسرم ناقل هستیم و کلاً ۵۰ درصد احتمال داره که بتونی بچه سالم به دنیا بیاری ۵۰ درصد دیگه یا بچه‌ها سقط میشن یا سندروم دان خوااهش می‌کنم حالا که علم پیشرفت کرده سونوگرافی‌ها رو درست انجام بدید و پشت گوش نندازید که اینا همش الکیه دروغه انشالله که این اتفاق حتی برای دشمن من هم نیفته ولی گفتم که شما هم سهل انگاری نکنید این رو هم بگم من هنوز نمی‌دونم که کدوم از ما یعنی من یا همسرم ناقل هستیم ولی این را هم بهتون بگم که ما کاملاً سالم و عادی هستیم و توی فامیل یچ سابقه‌ای نداریم و هیچ نسبتی هم با هم نداریم  اصلاً نمی‌دونم که چرا همچین اتفاقی افتاده

ممنون عزیزم درسته غربالگری ها حتما باید سرموقع انجام بشه

عزیزم با ای وی اف تعیین سلامت نمیتونید بچه سالم داشته باشید؟!... ناامید نشیا کلی راه داری برای بچه دار شدن

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

من دو تا سندروم داوون مثبت سقط کردم.

یکی ان تی ۳/۱، یکی ۲/۶ بود.

دقیقا ما هر دو سالم، سابقه نداریم، ما حتی خودمونم ازمایش ژنتیک دادیم، حتی ناقل نیستیم.

کاش این تفکر که تست های تکمیلی و ... دکان برای پول دراوردن دکترها از ذهن مادرا در بیاد.

والله درامد دکترا از همون سزارین که همه ی خانما بهش مشتاقن و همدیگر رو هم تشویق میکنن، به اندازه کافی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.