2777
2789

من احساس میکنم کل تصمیمات زندگیم تحت تاثیر بقیه بوده .

اولش که تو یه خانواده ی مذهبی به دنیا اومدم و از همون بچگی تحت تاثیر مامان بابام بودم و منم چادر سر میکردم ، منم تا کلاس شیشم نماز میخوندم و منم مذهبی بودم ، تا اینکه کلاس هفتم یه سری دوستای جدید پیدا کردم ، چیزای جدیدی فهمیدم ، برادرم که غیرمذهبی بود و ده سال ازم بزرگتر بود خیلی باهام حرف میزد و من به این نتیجه رسیدم و دیدم داداشم و دوستام منطقی تر از مامان بابام استدلال میکنن و منم افکارم از حالت مذهبیه مامان بابام تغییر کرد.

موقع انتخاب رشته تحت تاثیر حرفای دیگران سعی میکردم انتخاب رشته کنم ( البته حرفای منطقی ، چون بازار کار برام خیلی مهم بود و نمیخواستم صرفا علاقمو بخونم ولی بیکار باشم) ، موقع ازدواج تو دوران دانشجوییم ازدواج کردم ، تموم مدت با یک روانشناس مشورت میکردم و اون منو سوق داد به سمت ازدواج با همسرم ، یعنی مطمئنم اگه اون روانشناس منو منصرف میکرد خودمم از ازدواج با همسرم منصرف میشدم .

الانم همسرم منو سوق میده به سمت کار ازاد و منم کار ازاد دارم .

یعنی حس میکنم کل زندگیم تحت تاثیر اطلاعاتی بودم که اطرافیان و اینترنت و جامعه بهم میدادن . اگه اطلاعات ورودی به مغزم متفاوت بود مثلا اگه با ادمای غیرمذهبی مثل داداشم و دوستام حرف نمیزدیم و اونا هم منطقی منو قانع نمیکردن ، من هنوز افکار مامان بابامو داشتم ، یا اگه موقع انتخاب رشته اطرافیان منو قانع نمیکردن که یه سری رشته های اینده نداره قطعا اون رشته ای که بهش علاقه داشتم ولی اینده نداشت میخوندم یا اگه اون روانشناس با توجه به چیزایی که از شوهرم بهش میگفتم منو منصرف میکرد از ازدواج باهاش منم منصرف میشدم ، الانم که کارم ازاده خب با کارم شادم ولی حس میکنم شاید اگه تو یه مسیر دیگه قرار میگرفتم با یه شغل دیگه ای میتونستم هم پول بیشتر در بیارم و هم شادتر باشم ، شما هم مثل من بودید ؟ یا هیچ وقت از هیچ فرد ، روانشناس ، کتاب و مقاله و دوست و خانواده تاثیر نگرفتید ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختانه یا متاسفانه خودمو خیلی قبول دارم حتی سرازدواجم عالم وآدم مخالف بودن سرانتخاب رشتم سر محل زندگی ولی بازکارخودمومیکردم حتی اگه اشتباه کرده باشم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
نه تاثییری روی من ندارن .میخوان رفتارای بدشونو بهم انتقال بدم شبیه بشم اصلا نتونستن استوارو راحت

خب چه جوری مطمئن هستید که تصمیم خودتون صد در صد درسته ؟

مثلا من همیشه دو دل بودم تو زندگیم چه موقع انتخاب رشته چه موقع اعتقادات و چه موقع ازدواج چه موقع شغل همیشههه دو دل بودم و میترسیدم کودوم راه رو انتخاب کنم چون هر راه از نظرم مزایا و معایبه خودشو داشت وبا اطرافیان یا روانشناس یا دوستان به این نتیجه میرسیدم که کودوم مزایا و معایب رو انتخاب کنم

اگر کسایی که راهنمايي کردن عاقل بودن که خوبه.

منتها آدم یه یلراز مادرش و محیطش متولد میشه

یک‌بار  از درون خودش 

وقتی از زندگی لدت‌میبری که از خودت متولد بشی 

خودت بررسی کنی چی خوبه چی بده

نه نظر دیگران 

هرچه اعتماد به نفس بیشتر فرد مستقل‌تر 

هرچی روح جسم قوی تر اعتماد به نفس بیشتر 

خوشبختانه یا متاسفانه خودمو خیلی قبول دارم حتی سرازدواجم عالم وآدم مخالف بودن سرانتخاب رشتم سر محل ز ...

من اخه خودم انگار هیچ موضعی ندارم جز سر اعتقادات که کلا مذهب رو قبول ندارم و این طرفم 

سر ازدواج و سر رشته و شغل و این چیزا خودم هم علاقه داشتم ولی دو دل بودم ، نمیدونم اگه مسیر دیگه ای رو میرفتم بهتر بود یا نه ، از مسیر فعلی راضیم ولی در مقایسه با مسیرهای دیگه ای که میتونست وجود داشته باشه نمیدونم که بهترین انتخابو کردم یا نکردم

من اخه خودم انگار هیچ موضعی ندارم جز سر اعتقادات که کلا مذهب رو قبول ندارم و این طرفم سر ازدواج و سر ...

منم یکسری مسائل وقبول میکنم اگر به جا وحق باشه 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
خب چه جوری مطمئن هستید که تصمیم خودتون صد در صد درسته ؟مثلا من همیشه دو دل بودم تو زندگیم چه موقع ان ...

ببین من تصمیمی که میگیرم بر اساس محیطی که توشم باهاش اشناییت دارم میدونم الان این حرف و اینکار درسته انجام میدم  تصمیمم به ضرر زندگی و خودمون نیست  .چون من آدمایی که باهاشون معاشرت دارم بیش از اندازه امتحان میکنم که شوهرمم میگه خیلی سختگیری تو شناخت .اول میگه تو شناختی ازشون نداری من با یه نگاه میگم اینجوری اونجوری .ولی من میگم باید با طرف طبق آدمای دورش بشینی و بلند شی که ببنی واقعا شناختی که با یه نگاه همه دارن درسته یا طبق آدماش اون اخلاقو جذب کرده ،میخوای اون تصمیمو در موردش بگیری به ضرر خودت تموم نشه 

اگر کسایی که راهنمايي کردن عاقل بودن که خوبه.منتها آدم یه یلراز مادرش و محیطش متولد میشهیک‌بار از د ...

من ادم کمالگرا و منطقی هستم 

معتقدم خیلی نقص دارم و کامل نیستم و اگاهیم محدوده 

دیگران هم خیلی نقص دارن و کامل نیستن و اگاهیشون محدوده 

ولی دونستن اطلاعات از ادمای مختلف ادمو اگاه تر میکنه واسه همین کتاب و مقاله میخونم و با روانشناس و اطرافیان  مشورت میکنم 

و در مجموع با حرفاشون به یه جمع بندی میرسم ، الان شادم تو زندگیم ، اما چون کمالگرا هستم میگم شاید مسیر دیگه ای بود که میتونستم از اینی هم که هست شادتر باشم چه میدونم شایدم همه چی بدتر میشد

ببین من تصمیمی که میگیرم بر اساس محیطی که توشم باهاش اشناییت دارم میدونم الان این حرف و اینکار درسته ...

درسته ، الان که فکرشو میکنم سر یه سری مسائل هم من شوهرمو مجبور کردم تا به حرفم گوش بده تا حدی که گفتم یا اینکارو میکنیم یا من باهات زندگی نمیکنم و جدا شیم . اونم به حرفم گوش داده .

انگار سر یک سری مسائل مطمئن و صد درصدم و کسی نمیتونه روم تاثیر بذاره، مثلا تو ارتباط با ادمی که اذیتم کرده صد درصدم که نمیخوام تا اخر عمرم ببینمش و هیچکس نمیتونه نظرمو عوض کنه حتی اگه خیلی اصرار کنه بیا فلانی رو ببینیم ممکنه خود طرفم بذارم کنار 😂  ولی سر مسائلی که نمیدونم ایندش چی بشه مثل شروع یک کسب و کار که نمیدونی فروشت خوب باشه یا نباشه خیلی دو دل هستم و حرفای دیگران خیلی روم تاثیر میذارن چون حرفاشونم خب حقه الان بازار داغونه و مردم فقیرن

منم یکسری مسائل وقبول میکنم اگر به جا وحق باشه

درسته انگار هر راهی رو بریم چون از اینده خبر نداریم و جزئیات رو نمیدونیم ممکنه موفق شیم یا نشیم ‌

من از تردید و شک بدم میاد و دنبال یقین هستم اما زندگی کلا شک و تردید نسبت به اینده ست ، معلوم نیست فردا چی بشه