2777
2789
عنوان

تو کوچه از همسایه ها سوال آشپزی پرسیده بودم مسخره م کرده بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 56 پست

من نمیدونم چ خبره نینی سایتیا همه رفتن تو کوچه دنبال سبزی پاک کردن و دستور غذا میگردن 

بابا سال ۱۴۰۴ عه 

این نینی سایت پس برای چیه

هوش مصنوعی و این همه پیج اینستا و کانال تلگرام برای همین چیزاست دیگه 

خدایا شکرت❤️

واقعاً تو گوگل رو گذاشتی و دست به دامن بقیه شدی؟

هر غذایی بخوای بپزی آموزشش تو گوگل هست فقط کافیه سرچ کنی 

بعدشم کسی که انقدر علاف باشه که بشینه نظر بده واااای فلانی چرا فلان غذا رو بلد نیست درست کنه یا بخواد مسخره کنه اصلاً نظرش فاقد اهمیته 

اون اگر تخصص داشت رو شخصبت خودش هم یکم پخت و پز میکرد تا درست شه

طرف میتونه بی تفاوت باشه یا بگه مثلاً برو سرچ کن تو نت هست یا اصلاً جواب نده 

نه که جواب بده بعدش بشینه پشت سرت چرت و پرت بگه 

کلاً تا جایی که امکان داره از هیچ آدمی کمک نخواه یا سوال نکن 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم چرا گوگل نمیکنی 

من اگه چیزی هم بلد نباشم هیچوقت از کسی نمیتونم بپرسم 

فقط گوگل و بس 🤭

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بچه رو نفرست تو کوچه ،چند وقت دیگه از دستش آسایش نداری هم بی ادب میشه هم اینکه تو خونه بند نمیشه ،بر ...

همینکارو کردم خیلی وقته خیلی به ندرت میره کوچه روزی دوبار باشه یک بار باشه هروقت تونستم میبرم شهر بازی اونجا خیلی بیشتر بهش خوش میگذره 

الان همه به استارتر گفتن که از کسی نپرس اما بعضی وقتا جواب سوال رو تو اینترنت هم بدست نمیادخودم چند ...

تو توستر وقتی می خوای کیک درست کنی یک کاسه کوچیک جدا هم آب بزار تا کیک خشک نشه برای پیتزا هم همین کارو بکن،اب بخار میشه اجازه نمیده کیک‌و پیتزا خشک بشه