2777
2789
عنوان

تو کوچه از همسایه ها سوال آشپزی پرسیده بودم مسخره م کرده بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 56 پست

به اونا که ربطی نداشته بلد نبودنت ولی بازم فامیلتون چقدر معرفت داشته که ازت دفاع کرده.... چون خیلی ها ذوق زده میشن وقتی بقیه از آدم بد بگن...

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐 مطمئنی. ؟ فامیلتون دنبال دو به هم زنی نیست؟ 

ما با همسایه ها همیشه کلی سوال در مورد آشپزی از هم می پرسیم!   من می پرسم فلان ترشی چطوری درست می کنی؟  اون می پرسه لواشک چطوری درست می کنی!   من چند وقت پیش پرسیدم فلانی شما مرغ می پزید خیلی بوی خوبی تو کوچه میاد چطوری می پزی؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

اسي من فكر ميكنم فاميلتون حسودي كرده كه اينقدر زود با همه گرم گرفتي و دروغ گفته بهت

نه دیدمشون که فوری پشت سر بقیه هم حرف زدن دیگه خیلی کم رفتم پیششون یه‌بارم‌یه‌زن مسن گفت خونه تکونی میکنم همین که رفت گفتن تو عمرمون‌ندیدیم الکی‌میگه

آشپزی فقط سرچ در گوگل یا اینستا ...  نهایت اگه خدایی نکرده مریض شده باشیم مثلا مثل حساسیت فصلی دخترم که هرسال چقدر دکتر میبرم خوب نمیشه میپرسم شاید یه نفر تجربه داشته باشه بیشتر خاله شوهرم میتونه راهنمایی کنه از اون میپرسم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نه دیدمشون که فوری پشت سر بقیه هم حرف زدن دیگه خیلی کم رفتم پیششون یه‌بارم‌یه‌زن مسن گفت خونه تکونی ...

حالا خدا رو شکر اصلا همسایه های من هیچ وقت ندیدم پشت سر کسی حرف بزنند  

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

گاهی سوال از اینستا و چت جی پی تی نمیتونه جای سوال از کسی که یه کاری رو چندین سال انجام داده رو بگیره.  اونها باتجربه تر هستن.  برای خودم هم پیش اومده و متوجه شدم که به نظرشون آدم نابلدی هستم.  ولی در عوض اش در مورد مسایلی که من بلد بودم و اونها نمیدونستن،  حرف پیش کشیدم تا بفهمن،  همه چیز را همگان دانند.