2777
2789
عنوان

کابینتم سفیده بنظرتون برچسب بزنم یا عکسای خوشگل روش دکوپاژ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه آشپزخونه نقلی و قشنگی 😍

خونت چند متره عزیزم و؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

اینم آشپزخونه منه 

منم میخواستم اپنمو برچسب طرح چوب فندقی روشن بزنم که همسرم موافقت نکرد  

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

نزن حیفه خراب میکنخیلی نو هست کابینتات

الان برچسب ک خوب باشهدو چسبش خوب باشه گرونه

دست نزن ک پشیموک میشی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

باچ عکس گل های ریز دکوپاژ کنم روش؟

فرستادم  اونو یه رنگ دیگه یزنی خوبه   خیلی کارا میتونی باز ببین سلیقه خودت کدوم   میتونی ام شلف بزنی گلدون بزاری سبز بشه روح میده

باچ عکس گل های ریز دکوپاژ کنم روش؟

هیچ کار نکن

اشپزخونهدتت نیازی نداره 

فقط زیر کابینتات چراغ ال ایی دی ریلی بزن

و تمام 

بقیه چیزایی ک میگی خیلی  از مد افتاده تس

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.