2777
2789

پارتنرم وکیله و حدود ده یا یازده سال تو اینکار جاافتاده ۳۸ سالشه خودمم تو ۲۸ سالگی پزشکی اوردم و قبلشم یجورایی کار میکردم توبخش حسابداری الان ب این فک میکنم بعد ازدواج سعی کنم هم مالی هم تربیتی یجوری تلاش کنیم ک واقعا تامین باشیم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

همه همین هدف رو دارن، ربطی ام‌به شغل و صرفا درامد نداره. علاوه بر تامین مالی، باید بتونی تو بعد روحی روانی ام بچه تو تامین کنی

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال همه پزشک شدن چقد پزشکی آسون شده

حسود جان پزشکی تعهدی شاید ن پزشکی ملی من ملی اوردم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

همه همین هدف رو دارن، ربطی ام‌به شغل و صرفا درامد نداره. علاوه بر تامین مالی، باید بتونی تو بعد روحی ...

اره عزیزم برااونم عجیب برنامه دارم ولی نهمتر از همه بسترسازی مالیه

اخه گفتی بچهفک کردم یبارطلاق گرفتیببخشید

بچه ایندم منطورمه