2777
2789
عنوان

خواهرم و مادرم مخالفن برای بچه دار شدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 78 پست
عزیزم همه خواهر و برادرا این مدلی نیستن ، جاری من ۱۰ تا بچه هستن ، خدا میدونه چقدر پشت و پناه همن ، ...

دقیقا درسته 

من سر بچه هام خیلی اذیت شدم رفلاکس و آلرژی و هزارتا مشکل تا فقط دوسالشون بشه 

اما دومی هم میخواستم به خاطر همین

همیشه میسپازم بهشون باید پشت هم باشن  همیشه دعام بوده پشتیبان هم باشن

الان بابام مریض هستن خیلی به من و مامانم فشار میاد تازه همسرم کمک حال هست 

دقیقا درسته من سر بچه هام خیلی اذیت شدم رفلاکس و آلرژی و هزارتا مشکل تا فقط دوسالشون بشه اما دومی هم ...

درسته ، منم همیشه به بچه هام میگم که باید پشت هم باشن . هر حمایتی که از هم میکنن حالا تو بازی یا دعوا یا موقع خرید کردن حتما تشویقشون میکنم که حک بشه توی ذهنشون و ان شاالله همیشه هوای هم رو داشته باشن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاهلم میدونم هستن خواهر برادر هایی که مثل خواهر شما هستناما خوب هاش هم دیدمدیدم اونها که موقع سخ ...

داداش شماخوش شانس بوده ..کم پیش میاد خواهر برادر حامی..

باورکن با خاهرم نمیشه دردودل کرد ما ی خونه گرفته بودیم خاهرم یر داده بود چراماشینو بروختین وفلان  گفتم بهش بخاطر این موضوع ولی تاکید کردم نگو..  به شوهرش که گفته هیچ ..تو مهمونی جفتشون جلوی بابام وداداش وزنداداشم قضیه خونه ماروگفتن هنوز توشوکم که چرااااا بهشم پیام دادم بعد مهمونی کارد میزدی خون من درنمیومد  دیگ قهر کردیم پیامم نمیدیم ب هم ..اینم ازخاهر

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اخه فکرشو که می‌کنم به هرحال من باید بچه ی دومو بیارم خب چرا صبر کنم یه موقعی که اصلا به درد هم نخور ...

اخه چی بگم اونطوری ک فکر میکنی نیس باور کن ..تنها بمونه وفلان مادربزرگش هست..بچه ها بزرگتر ک میشن بادوستاشون بیشتر حرف دارن بعدم که ازدواج و..هرکی درگیر زندگی خودش میشه 

اگه بچه دومت پسر شد چی؟

من همه اینارو بهش فکر کردم .. الان بچم پسره دومی اگ دختر بشه ک بدردش نمیخوره اگه پسر بشه باز جاریا مگه همو میتونن ببینن؟😆قدیم بود ..دلا پاک بود الان خاهر خاهرشو نمیتونه ببینه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.