2777
2789
عنوان

خواهرم و مادرم مخالفن برای بچه دار شدنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 78 پست
کلا با اینکه دخترمو جایی بزارم یا مهد بزارم مشکل داشتم از اول🥲

ببین نظر من اینه بچه دوم این بیاد ناخواسته توجه کم میشه ب اولی چون وقت نداری یچیز طبیعیه مگه بزرگ کردن بچه رو یادت رفته؟

بچه من ۵۰ روزشه واقعا خسته شدیم  از بیخوابی  توالان دوساله اس بچه ات تازه راحت شدی چرا دوباره باز ..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

حداقل ۳سال ونیم فاصله سنی داشته باشناولی گناه داره

شماام بهترین زندگیو داشتی تک فرزندی مشکلش چیه ماک هرچی کشیدیم از خاهر وبرادر بود زندگیتو بکن ناشکری نکن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماام بهترین زندگیو داشتی تک فرزندی مشکلش چیه ماک هرچی کشیدیم از خاهر وبرادر بود زندگیتو بکن ناشکری ...

تا بهترین زندکی چی باشه

تنهایی هیچ حسنی نداره

من ۴۳ سالمه بچه نیستم  در همه سنی وجود یکی نیازه حداقل

من الان پدرم بیماره من و مادرم .....کاش یکی بود 

خواهر برادر خوب نعمته واقعا 

این مورد خصوصی ترین موضوعی هست که فقط به خودت و شوهرت ربط داره. اونقدر بدم میاد بقیه دخالت کنن. متنف ...

متاسفانه انقدری ک مادرم از اول به همه اجازه داده توزندگیم دخالت کنن هرچقدر جلوشونم بگیرم باز ادامه داره

ببین نظر من اینه بچه دوم این بیاد ناخواسته توجه کم میشه ب اولی چون وقت نداری یچیز طبیعیه مگه بزرگ کر ...

اخه فکرشو که می‌کنم به هرحال من باید بچه ی دومو بیارم خب چرا صبر کنم یه موقعی که اصلا به درد هم نخورن بچه ی دومو بیارم راحتی خودم مهم نیست دوس دارم دخترم تنها نباشه یا خدایی نکرده اگه بزرگ شدن و من یا باباش نبودیم یکیو داشته باشه ک باهم تفاهم داشته باشن زبون همو بفهمن

پدر شوهر من میگفت هر کی باز بچه دار شد حق نداره بیاد خونمون لطف خدا بچه ی سومم که به دنیا اومد الان ...

پدرشوهر مادرشوهر من برعکسن عاشق بچه ان با اینکه سنشون بالاست کلی وقت میزارن برای نوه ها

متاسفانه انقدری ک مادرم از اول به همه اجازه داده توزندگیم دخالت کنن هرچقدر جلوشونم بگیرم باز ادامه د ...

سرسنگین باش. رابطتتو یه مدت کم کن. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
چون خواهر بزرگم یدونه بچه داره همه میگن اون عاقله کار درستی میکنه باور کن دلیل خاصی ندارن از اول هرک ...

توهم عاقلی که میخوای بچت تنها نمونه 

ولشون کن به کل

اگه یه موقع هم چیزی گفتن بار اول بگو ناخواسته شد ، ندونستم چطور شد و از این حرفها واسه احترامشون و بزرگیشون

دفعه بعد خواستن مزمتت کنن یا احساس گناه بهت بدن جوابشونو بده و بگو بدن خودمه زندگی خودمه زحمتشونم خودم میکشم خرجشونم خودم میدم 

یه چیز دیگه هم در نظر داشته باش اونم وضعیت جسمانیت 

چونکه خیلی از زایمان قبلی و شیردهی قبلیت نگذشته اگه آمادگی و توان جسمی داری که دو تا بچه کوچیک رو باهم هندل کنی بسم الله 

دیگه واسه چی نظرشونو میپرسی که اینطوری شک به دلت بندازن

همیشه هررررر بزرگی هم عاقل و دانا نیست 

البته سعی کن این یکی پسر بشه که اگه دیگه نخواستی بیاری 

هم جنست جور باشه هم لذت و تجربه داشتن و بزرگ کردن هر دو رو داشته باشی تو زندگیت و حسرت هیچ کدوم به دلت نمونه 

تا بهترین زندکی چی باشهتنهایی هیچ حسنی ندارهمن ۴۳ سالمه بچه نیستم در همه سنی وجود یکی نیازه حداقلمن ...

مجردی شما؟

فکرمیکنی اگ خاهر برادر داشتی کمک میکردن؟

والا جز اینکه نمیومدن واعصاب شما بیشتر بهم میریخت از بی فکریشون چیز دیگه ای نداشت

مثلا من الان خاهر بزرگتر دارم هرموقع نیاز داشتم نبود عین یه دوست ..یه آدم غریبه  بیشتر منو آزار میده این تا وقتی ادم خاهر برادر نداشته باشه 

هرچند توقعی ندارما ولی هرموقع نیاز دارم نیس هرموقع نیاز ندارم دوروبرمه .

مثلا تا فهمید یکی دیگ میاد کارامو بکنه برا زایمانم تا ۱۰ روز اول تقریبا هرروز عصر میومد سلام چطورین ابگوشت براش بزارین خداحافظ..

چون خواهر بزرگم یدونه بچه داره همه میگن اون عاقله کار درستی میکنه باور کن دلیل خاصی ندارن از اول هرک ...

خب عاقله دیگه راست میگن عزیزم شما ینت کمه هنوز نمیتونی خودت تصمیم بگیری بزار زمان بگذره متوجه میشی حق بااوناس

مجردی شما؟فکرمیکنی اگ خاهر برادر داشتی کمک میکردن؟والا جز اینکه نمیومدن واعصاب شما بیشتر بهم میریخت ...

عزیزم همه خواهر و برادرا این مدلی نیستن ، جاری من ۱۰ تا بچه هستن ، خدا میدونه چقدر پشت و پناه همن ، یعنی هر کدومشون کوچکترین مشکلی داشته باشه قشنگ ۵،۶ نفر صف میکشن پشت سرش که حلش کنن . الان مادرشون مریضه هیچ کی از کار و زندگی نیفتاده چون تقسیم میکنن هر روز یکی سربزنه ، هر ماه یکی برای دارو کمک کنه ، هر هفته یکی دکتر ببره .

آدم خوب تربیت کنه بچه رو ، مسئولیت پذیر بار بیاد حتما بودن خواهر و برادر بهتره تا تک و تنها بودن توی این دنیای بی در و پیکر 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مجردی شما؟فکرمیکنی اگ خاهر برادر داشتی کمک میکردن؟والا جز اینکه نمیومدن واعصاب شما بیشتر بهم میریخت ...

من متاهلم 

میدونم هستن خواهر برادر هایی که مثل خواهر شما هستن

اما خوب هاش هم دیدم

دیدم اونها که موقع سختی کنار هم هستن 

شوهر من و برادرش هردو به درد هم میخورن واقعا

شوهر من هرموقع خواهرشوهر کاری داشته بودا گرچه خواهرشوهرم واسه شوهرم نبوده اما واسه برادر کوچیکتر چرا بوده

خدایی نکرده مادرشون بیمار بود همه حاضر بودن اینطوری به هیچ کس فشار نیومد

دخترعمه هام همین طور موقع سختی کنار هم هستن حتی اگه کدورت داشته باشن

من در سخت ترین شرایط تنها بودم  حتی یکی نیست باهاس درد دل کنی حمایت عاطفی داشته باشه

آدم با مادرش که نمیتونه درد دل کنه

دوستام هرکدوم درگیر خانواده خودشونن با خواهرخودشون بیرون میرن