2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر استرس اگه پسرش خرج عروسی میده تو هم ریلکس کن بزار هر کاری میخواد کنه آرامش خودت و خاطره اون ...

چکار کنه؟؟ عروسی با وام قسطاشو باید شوهرم بده کاردوشو اون برداره؟ 

اگه از طرف خودش یکی بلند کنه جمع کنه چی؟

عزیزم عذرمیخام اینو میگم ولی تو این موضوع شوهرت نباید نقش هویج داشته باشه

باید محکم بایسته بگه خودم خرج عروسی رو دادم کادوها هم برای خودمونه....

وگرنه تو هرچقدرم بخای کوتاه نیای،تا زمانیکه شوهرت حرف نزنه اونا کار خودشونو میکنن

اگه از طرف خودش یکی بلند کنه جمع کنه چی؟

نه بگو از اول من با ایشون حرف زدم قبل عروسی بگو هی بگو مدام نه تو لحظه ای که میخوان کادوهارو ببرن .به اون طرفم بگو آماده باشه برای کادوها که سریع ببره تو ماشین بزاره

ما یه عروسی رفته بودیم وسط مجلس عروس یهو پاشد رفت بیرون دعوا با پدرشوهر ک شاباشای. مجلس مردونه رو بی ...

ماهم یک عروسی رفتیم عروس به همه حمله میکرد دعوا میکرد دامنش رو جمع کرده بود به طرف  دی جی با داد حمله میکرد آهنگی که من گفتم بزن می خوام برقصم ،حالا اهنگ‌ چی بود ؟ شما خونتون مورچه داره ،با خانواده‌ ی خودش دعوا میکرد داد میزد