2777
2789

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

خداوندا، بر فاطمه و بر پدرش و همسرش و فرزندانش و سر مستودع او درود فرست، به وسعتِ علم بی نهایت خود.

اِلهی

یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد

یا عالیُ بِحَقِّ علی

یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه

یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن

یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن

ای خدای ستوده بحق محمد

ای خدای برتر بحق علی

ای خدای پدید کننده بحق فاطمه

ای خدای احسان کننده بحق حسن و حسین

و احسان و خوبی تنها از توست

خودت کمک کن در شغلم موفق باشم و از من به نیکی یاد بشه و آبروی ریخته ام پاک بشه یا ستارالعیوب

انشالله به حق امام حسین مشکلت حل شه🤲🤲🤲

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.