2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد درکت میکنم...
اول بگم رتبم خوب شد دندون شهریه پرداز تیپ یک و پزشکیای تیپ یک رو میاوردم
آما خب زدم استان خودم..تا اینجاش مشکلی نیست...ولی ناراحتم میگم چرا انتخاب اولم رو زدم بابل و همونو هم اوردم...کاش انتخاب ساری رو بالای بابل میزدم

فارغ‌التحصیل فرزانگان،رتبه سه‌رقمی کنکور،دانشجوی‌پزشکی،هنرمند و نقاش،نویسنده‌ و دونده🫠

مرسی عزیزم خیلی ناراحتم ولی میتونستم برم مازندران هم......

دمت گرررم،موفق باشی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

عزیزم دندون رشته پر متقاضی ای هست 

یعنی وقتی کسی میگه دندون آوردم صد درصد رتبش خیلی‌ خوبه 

حالا هر شهری که آورده باشه و خیلی بهت تبریک میگم که قبول شدی💚

پس الکی با این چیزا ذهن خودت رو درگیر نکن 

رشت هم خیلی‌ خوبه که 

من اطلاعی از دانشگاهش ندارم ولی خب شهر خیلی‌ قشنگیه و مطمئناً تجربه قشنگی میشه برات 🥺💚

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

عزیزم منایع و ازمون و مشاورتو بهم میگی ممنون

مشاورم از موسسه خاصی نبود 

معروف هم نیست 

دهم
زیست خیلی سبز
ریاضی خیلی سبز
شیمی مبتکران
فیزیک نشرالگو

یازدهم
زیست خیلی سبز
ریاضی خیلی سبز
فیزیک خیلی سبز