2777
2789

مثلا خواهر شوهرم شوهرش اعتیاد داره خیلی ساله دوتا بچه داره انقد گفت دختر می‌خوام سومی و الان بارداره یکماه دیگه زایمانشه...بچه دومش خیلی کوچکه و شیطون اصلا براش مهم نیست البته از نظر مالی خوبه ...یا مثلا کسایی و میبینم تمام فکر و ذکرشون اینه بچه سوم بیارن انقد خیالشون راحته انقد آروم ...بنظر من خیلی خوبه که انقد دغدغه فکری ندارن

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولی دارم دهنم سرویس شده 

میخام برم زیر میزی بدم دکتر لوله هامو ببنده که خدایی نکرده دومی نیاد 

البته برای اولی خیلی نذر نیاز کرده بودم خدارو شکر از وجودش 

ولی بسیاااااار سخته خیلی سخت

قبلا حسادت میکردم جدیدا نه چون خیلی چیزا از زندگیشون دیدم

واقعا مثلا چی من وقتی میرم پیش خواهر شوهرم میگم خوش بحالش انقد آروم بی خیال 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چی بگم...کاش منم ی کم حوصله اعصاب داشتم.

وضع مالیمون بد نیس.بچه هام هم بزرگ شدن.اما اعصاب ندارم سومی رو بیارم.

تنبل نیستما.فقط حوصله شب بیداری 

تب 

بی قراری های بچه رو ندارم دیگه.میخوام یکم واسه خودمم زندگی کنم.

همه بهم میگن پشیمون میشی.و این منو میترسونه

بله عالین این آدما و پیر نمیشن و خوشحالیشون به هزار تا چیز وابسته نیست

دقیقا همین برام خیلی جالبه من خودم با کوچکترین مشکل بهم میریزم تا چندروز