2777
2789
عنوان

دعا کنید مامانم یا بیوفته به غذا یا بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 65223 بازدید | 406 پست

بچه ها نگید نگید بچه بودی نگه داشته تو را  بزرگت کرده ....جمع اوری بزرگسال با بچه فرق داره من نزدیک ۹ سال ماادرم الزایمر داشت شددددددید ..البته کم کم زیاد شد پوشک و شرایط یبوستهای شدید بستری شدن و ابنا سخته فحشمون میداد..... میزد.. گاهی هم کم میاوردیم باوجود اینکه ۸ تا خاهر وبرادر بودیم ..خیلی خیلی سخته ..فقط خدا میدونه میرفتم مادرم ببرم حماا م من را میزد..عین یه بچه شده بود بغلش میکردم عین یه نوزاد نوازش میکردم ...خدایااااا..... اب نمیخورد چون ادرار میگرف میگف نمیتونم بلد شم سرویس برم ککم کم  پوشک  کردیم کلیهاش را از دست داد غذا نمیخورد از ترس یبوست ..توهم گرف شیشهای در های خونه را میشکست ..تمام این مدت بابام با وجود اینکه اصلا تمام عمر باهم تفاااهم نداشتن کنارش بود میگف من اجازه نمیدم شما ببرید خونتون اونجا بی احترامی بشه بهش شاید به خاطر شرایطش ..اگه زنده میمونه همینجا بمیره همین جا خونه خودش ... اخرش سکته کرد و ۴۰ روز کما بود و فوت کرد .....خیلی چیزهای دیگه اتفاق افتاد که اصلا نمیتونم اینجا بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودتم مشکل روحی داری از رو خیرخواهی دارم بهت میگم از مادرتون که گذشت شما که جوونی برو خودتو درمان کن که شدیدتر نشه اگه مقاومت داری برای درمان یاد مامانت بیفت که مقاومتش چقدر آزار دهنده است

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها قضاوت نکنین مادرش مثل مادر من سرطان مری داری و کسی که سرطان مری داره هم خودش زجر میکشه هم اطرافیان مامان من فوت کرد و الان حال استاتر رو درک میکمم و دعا میکنم حداقل مادرش شفا پیدا کنه

بهش شربت آسماویت بدید، هم ویتامین داره و برای تقویت بدنش خوبه، هم به غذا خوردن میوفته. برای یبوست هم چیزای مختلف رو تست کنید ببینید با کدوم بدنش اوکی میشه، من خودم هرچی بگم تست کردم اخر گل محمدی و ماست برای کار کرد 

واقعا بعضیا توو سن بالا یا مریضی آدم رو اذیت میکنن، من میرم ی دوره درمانی ی خانم سالمند هم میاد، از مکالمه ش با دخترش معلومه که چقدر این دختر اذیت میشه،

بچه ها قضاوت نکنین مادرش مثل مادر من سرطان مری داری و کسی که سرطان مری داره هم خودش زجر میکشه هم اطر ...

پدر بزرگ منم همینطور 

هرچی می‌خورد میگفت عههه این بد مزه س به درد نمیخوره و.... ، مدام ایراد می‌گرفت 

چون اصلا مزه ها رو حس نمی‌کرد و توو بهترین حالت همه چی براش تلخ بود 

چقدر خودش و اطرافیانش ادیت شدن، بیشتر هم خودش البته 

وای من تو رو یادمه میگفتی مامانم روزی 8 تا لیوان چایی داغ میخوره هی بهش میکیم نخور میگه دوست دارم اخرم سرطان مری گرفت 

تو چه گیری افتادی این وسط 

چقدر سخته شرایطتت 😭😭

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

دوستانی که دارید به بقیه توهین میکنید که استارتر گفته مامانم چیزی نمیخوره، چرا میگید فلان بخور بهمان نخور 

تا حالا آدم بیمار توو خونه تون ندیدید؟ آدم بیمار اشتهاش رو از دست میده و از خوراک میوفته، اما آیا میگید عههه این چیزی نمیخوره ولش کنم به امان خدا؟!  قطعا نه و شروع می‌کند آروم آروم با مایعات گرم سیستم گوارشش رو باز کردن و بعد با مایعات مقوی تقویت کردن 

از نظر شما وقتی ی آدم بیمار از خوراک میوفته دیگه باید گذاشتش ی گوشه تا از گرسنگی بمیره؟! 

جالبه که ی جوری هم موضع گرفتید انگار هزار ساله توو کل دنیا هرکی از غذا افتاد، دیگه تا اخر عمر هیچی نخورده و براتون عجیبه که بقیه در جواب اسی گفتن چی بدید بخوره که حالش خوب بشه 

حتی توو این شرایط دکتر هم بری میگه با مایعات گرم و مقوی شروع کنید تا به غذا خوردن بیوفته