من پارسال عمل کردم با دارو و بیمارستان حدود سی تومن شد،راضیم طبیعیم عمل کرد.اولویت منم طبیعی بودن و نشکستن استخوان بینیم بود برای همین ابوالفضل محترمی رو انتخاب کردم فکر میکنم الان ۳۸اینا باشه هزینش
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
آره خدارو شکر من قبلا از یه سمت بینیم نمیتونستم نفس بکشم ولی الان خیلی خوبه...من موقع عمل به دکترم گفتم اولویتامو گفت اگه به حرفت گوش کنم مشکل تنفسی میگیری و انجام نمیدم صد درصد اونی که میخواستم نشد چون من سوراخ بینی گرد میخواستم گفت نمیشه اینم بگم غضروفم نذاشت برام فقط قوز بینیمو برداشت و کوتاهش کرد
واقعا راضی؟؟ تبلیغ نیست؟؟؟عجیبه انقدر ارزونه توبیمارستان عمل می کنه یا کجا
من راضیم بیمارستان عمل کردم جرات نداشتم برم کلینیک من ذاتا آدم ترسویی هستم نه تبلیغ نیست خالمم بهم دکترشو معرفی کرده بود ولی چون بینیو میشکوند نرفتم دوست نداشتم چیز اضافه بذارن تو دماغم یا لخته خون و کبودی زیاد داشته باشم