2777
2789
عنوان

مامانا بچهای شمام

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که چند سال پیش آموزش و پرورش یه بخشنامه صادر کرد و سال ورود به کلاس اول رو انتخابی قرار داد6 سا ...

نه، انتخابی نیست — ورود به کلاس اول در ایران بر اساس سن قانونی تعیین می‌شه.

📌 طبق مقررات آموزش‌وپرورش:

- کودکانی که تا پایان شهریور همان سال تحصیلی به ۶ سال تمام رسیده باشند، الزاماً باید در کلاس اول ثبت‌نام شوند.

- تأخیر در ثبت‌نام (مثلاً ورود در ۷ سالگی) فقط در شرایط خاص مثل بیماری، مهاجرت، یا دلایل مستند قابل قبول هست و نیاز به تأیید آموزش‌وپرورش داره.

👂 بعضی والدین ترجیح می‌دن فرزندشون دیرتر وارد مدرسه بشه، اما این تصمیم باید با هماهنگی رسمی باشه و نمی‌تونه صرفاً انتخاب شخصی باشه.

اگه دوست داری بدونی فرزندت مشمول ثبت‌نام امسال هست یا نه، تاریخ تولدش رو بهم بگو تا بررسی کنم.

میگم که چند سال پیش آموزش و پرورش یه بخشنامه صادر کرد و سال ورود به کلاس اول رو انتخابی قرار داد6 سا ...

👶 سن ورود به کلاس اول ابتدایی در ایران معمولاً ۶ سال تمام است. یعنی کودکانی که تا پایان شهریور همان سال تحصیلی به ۶ سالگی رسیده باشند، می‌توانند در کلاس اول ثبت‌نام کنند.

برای سال تحصیلی ۱۴۰۴–۱۴۰۵، کودکان متولد ۲ مهر ۱۳۹۶ تا ۱ مهر ۱۳۹۸ واجد شرایط ثبت‌نام هستند.

📌 نکته‌های مهم:

- در مناطق شهری، ثبت‌نام تا سن ۸ سالگی امکان‌پذیر است.

- در مناطق روستایی، این محدودیت تا ۱۰ سالگی افزایش می‌یابد.

- قانون جدید برای «نیمه‌دومی‌ها» نیز اعمال شده که بر اساس آن، زمان مناسب برای شروع تحصیل همان ۶ سال تمام است.

اگر دوست داری بدونی فرزندت مشمول ثبت‌نام هست یا نه، می‌تونم برات بررسی کنم. فقط تاریخ تولدش رو بهم بگو.