2777
2789
بیاین ‌لطفا

اوووووووه خیلی جلوته باید بمونی تا برات پیام بیاد 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰۳۸ نفر جلوته باید بمونی تا بشه ۰ بعد برات پیام میاد 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

وااااییی

مینداختی ی بانک خلوت تر

خب عزیزم چرا شعبه اش در اومده پس؟من روزی ک ثبت نام کردم شعبه نداشت

شعبه رو خودتون موقع ثبت نام انتخاب میکنید یا پیشنهادی خودش میاد 

مینداختی ی بانک خلوت تر

من ثبت تام نکردم کسی دیگ ثبت نام کرده ..عزیزم میشه بگی چرا شعبه اش تعیین شده؟روزی ک ثبت نام شد پرینتش رو دیدم شعبه اش مشخص نبود اخه

من+نی نی+باباش=❤

من ثبت تام نکردم کسی دیگ ثبت نام کرده ..عزیزم میشه بگی چرا شعبه اش تعیین شده؟روزی ک ثبت نام شد پرینت ...

من بالای ۲۰ تا ثبت نام کردم 

همون روزی ک ثبت نام میکنی باید شعبه تعیین کنی 

ولی خب توی فرم ثبت نام شده ی آخر نمینویسه 

توی یکی از گزینه های ثبت نامه 

حال ندارم مال خودمو اسکرین بگیرم نشونت بدم 

واسه ما زده صف انتظار ۰ چن روز پیش پیام اومد مدارکمونو بردیم همون شعبه

الان بنظرت برم حذفش کمنم؟

اول خوب پرس و جو کن ببین کدوم شعبه خلوت تره شاید همه همینجوری شلوغن

من وام بچمو ی بانکی نوشتم ک ۶ ماه تو نوبت بودیم هیچ خبری نشد 

حذف کردم انداختم ی شعبه دیگه بعد ۱۰ روز پیام اومد رفتم بانک