2777
2789
عنوان

غیبت کردن زیاد تو مدرسه خواهرم

139 بازدید | 14 پست

بچه ها یک هفتس اومدم بخاطر تعمیرات خونه خودم موندم خونه مادرم 

مامانم و خواهرم هروز صبح سر اینکه خواهرم نره دعوا میکنن و ارامش نزاشتن واسم 

خواهرم درسش خوبه ولی دوس نداره بره مدرسه الان که دبیرستاتی شده مامانم بیشتر بهش گیر میده 

یه چی بگید یا نشون خواهرم بدن قانع شه بره یا نشون مامانم بیخیال شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت مگ بچس باید بره دیگ اگ نمیخواد درس بخونه بگید میریم پرونده تو میگیریم ترک تحصیل کن

اصلا مسئله اش درس نیست تا الانم هر سه سال راهنمایی معدلش بالای ۱۹ بوده 

اگر دبیرستانیه و توی خونه خودش میشینه میخونه اشکالی نداره منم همینطور بودم

ااره خودش میخونه ولی مدیرشون کلا بچه هارو تهدید میکنه که اگه زیاد غیبت کنید از انظباطتون کم میکنم بحثشون سر اینه 

راهنمایی با دبیرستان فرق داره  راهنمایی هم ۱۹ و ۲۰ بودن

شاید چیزی تو مدرسه اذیتش میکنه

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
راهنمایی با دبیرستان فرق داره راهنمایی هم ۱۹ و ۲۰ بودنشاید چیزی تو مدرسه اذیتش میکنه

نمیدونیم باهاش صحبت میکنیم میگه با بچه ها مشکلی نداره ولی کلا از اون محیط بدش میاد 

ااره خودش میخونه ولی مدیرشون کلا بچه هارو تهدید میکنه که اگه زیاد غیبت کنید از انظباطتون کم میکنم بح ...

هیچ کاری نمیکنن من تیزهوشان بودم غیبت میکردیم تو خونه میخوندیم اخرش فوقش نیم نمره انضباط کم میشد

مگه دبستانی هست بهونه خونه رو بگیره از مدرسه بترسه 

حتی اگرم اونجا اذییت میشه باید بره تا با محیط ارتباط برقرار کنه اگر ناراحتش میکنن باید بره یادبگیره از خودش دفاع کنه درضمن الان آبان ماهیم تا اسفند چهار ماه مونده تو بگو سه ماه تموم میشه میره چشم رو هم بزاری 

نمیخواد بره کلا نره دیگه.فقط بره امتحاناتشو بده.هوم اسکول بش میگن.هرچند متوسطه اول و دوم زمین تا اسم ...

خودش از مشاور مدرسشون راجب هوم اسکول پرسیده بود خانمه گفته بود اموزش و پرورش ایران فقط برای بچه های خاص اجازه اینکارو میده